SEX

3 τρόποι για να τον κάνεις να κρατήσει περισσότερο στο σεξ

Ξέρεις πόσο μπορεί να ξενερώσει εσένα, αλλά ακόμα και τον ίδιο, αν έρθει πρόωρα η ολοκλήρωσή του στο σεξ. Ειδικά αν στη συνέχεια δε φροντίσει να ικανοποιήσει αντιστοίχως κι εσένα.

Οι έρευνες δείχνουν ότι η μέση διάρκεια της διείσδυσης είναι από τρία έως έξι λεπτά, γεγονός που δεν ενθαρρύνει ιδιαίτερα μια γυναίκα στο να χαρεί το σεξ. Τι μπορείς να κάνεις εσύ γι’ αυτό; Να τον βοηθήσεις να καθυστερήσει λίγο τον ενθουσιασμό του (παρόλο που είσαι αφόρητα σέξι) και να χαρείτε για λίγο παραπάνω ώρα το σεξουαλικό παιχνίδι, τα προκαταρκτικά και το after play του.

Χρησιμοποίησε τα παρακάτω tips και θα δεις την ώρα να περνάει, τον παρτενέρ σου να συνεχίζει να βρίσκεται στις επάλξεις και εσένα να βρίσκεις όλο και συχνότερα τον οργασμό σου.

1. Αλλάξτε στάσεις

Όταν νιώθεις ότι δίνει πόνο ή σε ενημερώνει ότι ετοιμάζεται να τελειώσει, πρότεινέ του να αλλάξετε στάση, ή ζήτα του να αλλάξει τον ρυθμό της διείσδυσης. Αυτό θα τον καθυστερήσει στο να ολοκληρώσει και θα βοηθήσει κι εσένα να έρθεις πιο κοντά στον δικό σου οργασμό.

2. Κάντε διαλείμματα

Κανείς δε σας επιβάλει να το πάτε άγρια και γρήγορα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ενώ κάνετε σεξ, ζήτα του να σταματήσει για λίγο, φίλα τον, χάιδεψέ τον και γενικά κάνε πράγματα που θα ξεφουσκώσουν για λίγα λεπτά τον ενθουσιασμό του για το φινάλε. Αυτό φυσικά χρειάζεται και μια κάποια οικειότητα, η οποία έρχεται με τον καιρό.

3. Άστον να τελειώσει

Το ότι θα έρθει εκείνος σε οργασμό, δε σημαίνει ούτε ότι πρέπει να έρθεις κι εσύ, ούτε ότι το σεξ τελειώνει. Δε σταματάει η ερωτική πράξη απαραίτητα όταν ένας άντρας ολοκληρώσει, αφού μπορείτε να συνεχίσετε το ερωτικό παιχνίδι και χωρίς να υπάρξει διείσδυση. Άσε που αν συνεχίσει να προσπαθεί να σε κάνει να τελειώσεις, πιθανότατα θα ερεθιστεί κι εκείνος πάλι, οπότε το παιχνίδι ξεκινά από την αρχή.