SEX

Σεξ στη θάλασσα: Τι πρέπει να προσέξεις πριν το δοκιμάσεις

Το σεξ στη θάλασσα είναι αυτό που θέλεις να δοκιμάσεις έστω και μία φορά στη ζωή σου για να κάνεις τσεκ στο bucket list σου. Ακούγεται καλή ιδέα όταν έξω κάνει ζέστη, μέσα κάνει δροσιά και βιώνεις μία ερωτική έξαψη. Επίσης, σε βγάζει από τα καθιερωμένα της κρεβατοκάμαρας και σου δίνει μία καλή ανάμνηση στις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Παρόλα αυτά, όπως η Monica Geller θα έλεγε, η περιπέτεια χρειάζεται και μερικούς κανόνες.

 

Να έχεις μαζί σου λιπαντικό

Ξέρω ότι δεν ακούγεται εύκολο, αλλά αν βασιστείς στη φυσική λίπανση του σώματος, μπορεί να μην καταφέρεις τίποτα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο σεξ στο ντους γιατί το σώμα ξηραίνεται λόγω της πίεσης του νερού. Αν είναι να χρησιμοποιήσεις λιπαντικό, θα πρέπει να το κάνεις σε μία παραλία που δεν έχει καθόλου κόσμο.

Δες κι αυτό: 6 φυσικοί τρόποι για να “απογειώσεις” την ερωτική σου διάθεση

Με διακριτικότητα

Που μας φέρνει στο επόμενο πράγμα που πρέπει να προσέξεις. Όσο σέξι και αν είναι η ιδέα του να κάνεις σεξ στη θάλασσα, καλό είναι να το κάνεις κάπου όπου δεν τριγυρνούν παιδάκια, οικογένειες και δεν υπάρχει πολυκοσμία γενικά. Σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας και δεν κάνουμε κάτι μηνύσιμο.

Δε δοκιμάζουμε διάφορες στάσεις

Θυμήσου ότι το κάνεις για την εμπειρία και δε βρίσκεσαι στην άνεση και την ιδιωτικότητα του σπιτιού σου. Δοκίμασε την κλασική αγκαλιά στα όρθια μέσα στο νερό και μη σκέφτεσαι τι ξέρεις από το Κάμα Σούτρα. Δεν είναι αυτή η ώρα.

Υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης;

Οι ασθένειες που μεταδίδονται από βακτήρια του νερού κολλάνε περισσότερο μέσω δέρματος ή στόματος και όχι των γεννητικών οργάνων. Δεν υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις που να λένε ότι το μολυσμένο νερό ή γενικά η θάλασσα αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης στην ευαίσθητη περιοχή. Ο μόνος κίνδυνος είναι η περίπτωση της κολπίτιδας, εξαιτίας της μείωσης της φυσικής λίπανσης, όπου μπορεί να ερεθιστεί το δέρμα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Μην το κάνεις με το ζόρι

Ωραία η εμπειρία και η δοκιμή νέων πραγμάτων, αλλά δεν είναι όλα για όλους και δεν πειράζει αν νιώθεις άβολα ή σε σωματική δυσκολία. Το θέμα είναι κάνουμε κάτι αβίαστα και όχι επειδή, σώνει και ντε, πρέπει να εκπληρώσουμε τη φαντασίωση του συντρόφου μας (ή τη δική μας) εφόσον δε λειτουργεί.