SEX

Τα 6 πιο κοινά σεξουαλικά όνειρα που βλέπουμε και τι σημαίνουν

Τα σεξουαλικά όνειρα τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση με το σεξ ως πράξη, αλλά με ψυχολογικούς λόγους και βαθύτερους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων που παίρνουν μέρος σε αυτό. Όλοι τα βλέπουμε και κανείς δεν μιλάει για αυτά, για αυτό και εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα και σου παρουσιάζουμε τα 6 πιο κοινά σεξουαλικά όνειρα αλλά και τι σημαίνουν.

1. Κάνεις σεξ με φίλο σου

Οι περισσότεροι έχουμε ονειρευτεί ότι κάνουμε σεξ με τον χ, ψ φίλο μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους βλέπουμε ερωτικά. Οι φίλοι μας είναι πολύ κοντά μας συναισθηματικά και αυτού του είδους τα όνειρα δείχνουν ότι θαυμάζουμε τον άλλον και ίσως θέλουμε να του μοιάσουμε.

2. Κάνεις σεξ με πρώην σου

Ένα τέτοιο όνειρο ΕΥΤΥΧΩΣ δεν υποδηλώνει ότι γουστάρεις ακόμα τον πρώην σου αλλά ότι σου έχει λείψει εκείνο το κομμάτι του εαυτού σου που αλληλεπιδρούσε μαζί του. Μπορεί ακόμα να είδες κάτι μέσα στην μέρα και υποσυνείδητα να τον θυμήθηκες ή να σε βασανίζει κάποιο ζήτημα με τον νυν σου, οπότε υποσυνείδητα πάντα ψάχνεις καταφύγιο σε παλιές καταστάσεις.

3. Κάνεις σεξ με άτομο του ίδιου φύλου

Αν δεις τέτοιο όνειρο δεν σημαίνει ότι σου αρέσουν οι γυναίκες, αλλά ότι ίσως χρειάζεται να έρθεις σε περισσότερη επαφή με τη θηλυκή σου πλευρά ή ακόμα ότι σε προβληματίζει η σχέση με κάποια σημαντική γυναίκα στη ζωή σου.

4. Κάνεις σεξ με συνάδελφο/αφεντικό

Τα όνειρα είναι σημαντικά για την επεξήγηση του χαρακτήρα μας, γιατί μας βοηθάνε να παρατηρήσουμε άγνωστες πτυχές μας και μπορούμε να δούμε ποιοι είμαστε πραγματικά και τι θέλουμε. Όταν βλέπεις λοιπόν ότι κάνεις σεξ με ένα συνάδελφό σου, έχει μεγάλη σημασία να σκεφτείς το είδος της σχέσης που έχετε, τι σημαίνει αυτός για σένα και τι χαρακτηριστικά του σε ενδιαφέρουν. Το σεξ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τον θέλεις ερωτικά, μπορεί να υποδηλώνει ότι θέλεις να συνεργαστείτε σε κάποιο πρότζεκτ ή ότι τον θαυμάζεις ως άνθρωπο.

5. Έχεις έντονο οργασμό

Ο έντονος οργασμός, αυτός που σε διπλώνει στα δύο και σε κάνει να ανατριχιάζεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της φύσης στον άνθρωπο και όταν βιώνεις μια τέτοια στιγμή στο όνειρό σου ενδέχεται να βρίσκεσαι σε μια καλή φάση στη ζωή σου. Όταν είσαι υγιής, έχεις ενέργεια να κάνεις πράγματα και όλα πάνε όπως θέλεις είναι πολύ φυσιολογικό να βλέπεις ένα τέτοιο απολαυστικό όνειρο.

6. Δεν έχεις καθόλου οργασμό

Η ανικανότητα να φτάσεις σε οργασμό μπορεί να συμβολίζει την αγανάκτησή σου για κάποια θέματα στη ζωή σου. Ίσως να νιώθεις ότι δεν έχεις αρκετή ενέργεια για να κάνεις κάτι το οποίο έχεις αναλάβει ή είχες κάποιο πρόβλημα με την εκτέλεση κάποιας εργασίας. Αυτό το όνειρο μπορεί να σου φανεί χρήσιμο καθώς θα σε βάλει σε σκέψεις για να ανακαλύψεις σε τι πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή.