SEX

Τα 5 πιο υπερτιμημένα είδη σεξ, σύμφωνα με τις γυναίκες

Μερικά πράγματα καλό είναι να μη γίνονται. Ας μένουν στη σφαίρα της φαντασίας. Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα. Πάω στοίχημα ότι κάποια στιγμή στη ζωή σου έχεις σκεφτεί « εε ρε και τι δεν θα 'δινα να είχα τώρα ένα ψυγείο με παγωτά, να τα φάω όλα μεμιάς στην καθισιά μου» ή να θες να κολυμπήσεις μέσα σε μια θάλασσα από πατάτες τηγανιτές τις οποίες θα τρως μία μία μέχρι να σκάσεις. Υπέροχες θεωρίες που αν γίνονταν ποτέ πραγματικότητα, θα υπέφερες. Γιατί ποιος αντέχει να φάει πάνω από 3 άντε 4 παγωτά χωρίς να πονέσει η κοιλιά του- στην καλύτερη; Για να μην επεκταθώ στο φούσκωμα από την πατάτα.

Όλος αυτός ο φλύαρος αλλά βαθιά συμβολικός πρόλογος έγινε για να φτάσουμε στη διαπίστωση ότι τα ίδια-και χειρότερα μη σου πω- συμβαίνουν και στο σεξ. Πολλά από αυτά που φιγουράρουν ως φαντασιώσεις και ερωτικές ευκαιρίες βγαλμένες από στιλιζαρισμένη ερωτική ταινία, τελικά αποδεικνύονται «φόλα» κανονική, κι αν όχι τέτοια, σίγουρα αποτελούν υπερτιμημένα υπό την έννοια ότι δεν οδηγούν στην υποτιθέμενη έκρηξη μεγαλειώδους απόλαυσης.

Γιατί ειλικρινά, πόσες εκεί έξω τρελαίνει στ’ αλήθεια το ζογκλερικό σύνδρομο που διακατέχει τον πλανήτη Κάμα Σούτρα; ρητορικό το ερώτημα.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιες στάσεις που ενώ σαν ιδέα μπορεί να ακούγονται πολύ ερωτικές, στην πραγματικότητα λίγες από εμάς τις απολαμβάνουν με λαχτάρα. Η ιστοσελίδα health.com έθεσε το ερώτημα στις γυναίκες και αυτό που βγήκε μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες. Οι 5 συγκυρίες στο σεξ που πρακτικά δεν διεγείρουν όσο υπόσχονται είναι οι εξής:

#1

Η στάση 69, για λόγους που είναι εντελώς προφανείς αλλά θα κάνουμε έναν κόπο να εξηγήσουμε πολύ λακωνικά ότι απλά κανείς δεν χαίρεται κάτι εκείνη τη στιγμή. Μεγαλύτερη είναι η ανασφάλεια παρά η διέγερση. Βάζεις ένα «τικ» όταν συμβεί και δεν επαναλαμβάνεις ποτέ.

#2

Το σεξ στην παραλία, που δεν είναι ποτέ τόσο απροβλημάτιστο όσο δείχνει στις ταινίες. Αν κυλιστείτε στην ακροθαλασσιά καιροφυλακτούν μυκητιάσεις στην άμμο και ύπουλοι ματάκηδες βατραχάνθρωποι. Άσε που η τριβή μέσα στο νερό δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, διαφωνείς;

#3

Το σεξ στην ντουζιέρα/μπανιέρα. Εδώ δεν κινδυνεύετε από την άμμο, αλλά από το πλακάκι. Τουτέστιν μπορεί να φάτε γλίστρα ή λόγω περιορισμένου χώρου να μην έχετε μεγάλα περιθώρια κινήσεων. Μια άλλη μεγάλη αλήθεια εδώ είναι πως ο κάθε άνθρωπος έχει την προτίμησή του στη θερμοκρασία του νερού. Είναι ώρα αυτή να τσακώνεστε πάνω από τη μπαταρία γιατί τον πούντιασες;

#4

Τα ερωτικά παιχνίδια με τρόφιμα. Καλή η φραουλίτσα, το ‘καναν και στις «9μιση εβδομάδες» αλλά αν την τρως ξαπλωτή, στάζουν ζουμιά πάνω στα σεντόνια κι αυτό μπορεί να μην σ’ αρέσει. Η σαντιγί νόστιμη δε λέω αλλά κολλάει, τα παγάκια γίνονται νερό και στάζουν, κακός μπελάς σας βρήκε.

#5

Το anal sex, το οποίο απορρίπτουμε για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέρα από το ότι είναι ταμπού. Καμία σχέση απολύτως. Πρόκειται για μία σεξουαλική πρακτική που συμπληρώνει την κλασική ερωτική επαφή. Ωστόσο, θέλει μια συγκεκριμένη τεχνική και μία έξτρα προσπάθεια που συνοψίζεται στη λέξη ΆΒΟΛΟ. Ο σύμμαχός σου θα είναι το λιπαντικό (γιατί η περιοχή δεν υγραίνεται με φυσικό τρόπο) και η τρυφερότητα του συντρόφου σου. Δεν θέλει απότομες κινήσεις. Ούτε μισή δηλαδή. Και καμία βιασύνη. Αν το λιπαντικό δεν κάνει καμία δουλίτσα, τότε σίγουρα το σώμα σου είναι σφιγμένο. Χαλάρωσε και μην το κάνεις. Δεν χάνεστε, την επόμενη φορά, κι αν.