SEX

Σεξ στον καναπέ: Οι στάσεις που θα απογειώσουν την απόλαυση

shutterstock

Έτσι είναι ο έρωτας. Εκεί που κάθεστε στον καναπέ και (χαζο)βλέπετε την ταινία ή την αγαπημένη σας σειρά ή που κάνετε ένα απλό scroll down στο Instagram, σάς πιάνει ένας σεξουαλικός ντουβρουτζάς και κοιτάζεστε με αυτό το «σε θέλω τώρα, βγάλε τα ρούχα σου» βλέμμα. Είστε ερωτευμένοι και δεν κρατιέστε (ή «δεν κρατιέστε» σκέτο-δεν έχει σημασία).

Να μείνετε εκεί ή να πάτε στα safe (στο κρεβάτι δηλαδή); Θέλεις τη γνώμη μας; Το πρώτο.

Ο καναπές μπορεί να μην έχει την πλήρη άνεση του κρεβατιού, δεν έχει όμως το άβολο του νιπτήρα του μπάνιου. Πέρα από αυτό, οι κλασικές και αγαπημένες στάσεις του σεξ όταν γίνονται σε όρους καναπέ μπορούν να γίνουν η αφορμή να γνωρίσετε νέα επίπεδα απόλαυσης. Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά μια δοκιμή θα σε πείσει.

Kουταλάκι του καναπέ

Μιλάμε για τη γνωστή στάση κουταλάκι (ναι αυτή που ξαπλώνετε στο πλάι, κολλητά, ο ένας δίπλα στον άλλον) αλλά στην επί του καναπέ εκδοχή της.

Είναι το πιο «ζεστό» και «αγκαλιαστό» είδος σεξ, αυτό που σας φέρνει πιο κοντά. Πόσο μάλλον αν αυτό γίνει πάνω σε καναπέ όπου, αμέσως -αμέσως, τα τετραγωνικά μειώνονται και αναγκαστικά είστε πιο κολλητά. Μπορεί να στριμωχτείτε λίγο, αλλά θα σας αρέσει. Εν τω μεταξύ, η πλάτη του καναπέ είναι ιδανικό σημείο αντίστασης για εκείνον ώστε να διεισδύει ακόμα πιο βαθιά ή να παίζει παράλληλα με το στήθος και την κλειτορίδα σου. Και κάτι ακόμα: Αυτή η στάση είναι αγαπημένη όλων των αντρών.

Η couch εκδοχή του στοματικού σεξ

Όσον αφορά στο στοματικό, ο καναπές βολεύει περισσότερο κι από το κρεβάτι. Να τα λέμε κι αυτά. Ούτε στραβολαιμιάσματα, ούτε γόνατα μουδιασμένα. Αυτός που είναι να χαρεί την απόλαυση ξαπλώνει κατά μήκος του καναπέ με την πλάτη πάνω στο μπράτσο και το ένα πόδι απλωμένο πάνω στη ράχη του καναπέ. Ο παρτενέρ ξαπλώνει επίσης κατά μήκος του καναπέ και μπρούμυτα και φέρνει το πρόσωπό του στην επίμαχη περιοχή.

Διαβάζοντας το σου μοιάζει άβολο αλλά είναι πιο άνετο απ ‘ όσο πιστεύεις. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει και περισσότερη διάρκεια λοιπόν.

Doggy sofa style

Αν το doggy style είναι ωραίο μια φορά, πάνω στον καναπέ μπορεί να γίνει δέκα φορές καλύτερο. Θα ονομάσουμε την εν λόγω στάση «Κάρι Μπράτσο» γιατί για να ευοδωθεί, η χρήση του μπράτσου του καναπέ κρίνεται απαραίτητη. Η μία εκδοχή είναι να ξαπλώσεις με το στομάχι σου να εφάπτεται πάνω στο μπράτσο και η άλλη να βάλεις τα γόνατά σου πάνω στο μπράτσο (που είναι και ιδανική στάση αν ο παρτενέρ σου είναι πολύ πιο ψηλός από εσένα).

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε και το εξής. Εσύ να σταθείς με τα γόνατα κοιτώντας την πλάτη του καναπέ (από την οποία θα πιαστείτε τόσο εσύ όσο και εκείνος για αντίσταση).

Στα όρθια (αλά καναπέ)

Στα όρθια; Ναι στα όρθια. Και ο καναπές; Ο καναπές θα είναι το στήριγμά σας. Εκεί που θα ακουμπάς αμυδρά τις πατούσες σου για να νιώθεις περισσότερη ασφάλεια καθώς εκείνος θα σε κρατά από τα οπίσθια.

Εσύ από πάνω (στον καναπέ)

Ένα θα σου πούμε: Βολεύει πάρα πολύ. Εκείνος κάθεται με την πλάτη ακουμπισμένη στην πλάτη του καναπέ κι εσύ ανεβαίνεις πάνω του. Μάλιστα επειδή κρατάς αντίσταση ακουμπώντας τα χέρια σου στην πλάτη του καναπέ έχεις περισσότερη ευελιξία και θα κουραστείς πιο αργά.