SEX

Οι 5 καλύτερες στάσεις στο σεξ για γυναίκες με μακριά μαλλιά

Δίνουν χάρη, είναι sexy, κάνουν υποσυνείδητους συνειρμούς με τη γονιμότητα, μας "τρώνε" τα λεφτά τα κομμωτήρια και τα προϊόντα μέχρι να τα καταφέρουμε κι αν δεν γίνει μας τα "ξανατρώνε" οι τρέσες και τα εξτένσιον. Στο ανδρικό μάτι το μακρύ μαλλί χτυπάει ωραία, έτσι ριγμένο πάνω σ' ένα γυμνό γυναικείο κορμί και στο χέρι γλιστράει αισθησιακά. Κάτι ήξερε η Rapunzel. Μέχρι και υπερφυσικές δυνάμεις του έχουν αποδοθεί.

Υπάρχουν πέντε στάσεις στο σεξ, όπου το μακρύ μαλλί αναδεικνύεται αισθητικά γιατί πέφτει σαν βροχή, εσύ το ανεμίζεις πέρα δώθε σαν την Αλίκη στη Νεράιδα και το Παλικάρι, εκείνος το βλέπει (ε, το τραβάει και λιγάκι) και γενικώς περνάτε ακόμα πιο ωραία εσείς και το πλούσιο μαλλί σου/sex toy/ερωτικό θέαμα.   

Στα όρθια

Τα κάνετε όλα όπως ξέρετε ήδη- στέκεστε ενώπιος ενωπίω, τυλίγεις το ένα πόδι γύρω του προς επίτευξη μέγιστης διείσδυσης και ισορροπίας και το τινάζεις προς τα πίσω. Αυτός το βλέπει να ακουμπάει σχεδόν στα οπίσθιά σου και γίνεται “ηφαίστειο” υπό έκρηξη. Τι ωραία, τι καλά.

Ιεραποστολικό

Γιατί έτσι όπως θα είσαι ξαπλωμένη και θα ‘χεις απλώσει τα μαλλιά σου στο (κατά προτίμηση σατέν) σεντόνι, αυτός που θα στέκει από πάνω σου, θα σε καμαρώνει σαν τη γοργόνα την αδερφή του Μέγα Αλέξανδρου. Ποια θέα να κοντράρει μια γυναίκα που ακουμπάει πάνω στα πλούσια, ατημέλητα μαλλιά της;

Στοματικό στην καρέκλα

Γίνεται και στο κρεβάτι, αλλά ας ξεκουνήσετε και λίγο από το στρώμα, κακό δεν κάνει. Κάθισέ τον σε μία καρεκλίτσα, στάσου στα γονατάκια σου και λύσε το κοκαλάκι. Πήγαινέ τα από ‘δω, πήγαινέ από ‘κει. Μόνο δείξε λίγη προσοχή με τις τρίχες που μπαίνουν στο στόμα.

Ε, και το doggy

Εδώ μπορείς να παίξεις και με μαλλί αλογοούρα ή ψηλή κοτσίδα. Ειδικά αν το τράβηγμα μαλλιού σε εξιτάρει ως χειρονομία, μάζευέ τα πάραυτα.

Εκείνος γονατιστός, εσύ από πάνω

Βάζει που λες τα ποδαράκια γονατιστά κι εσύ έρχεσαι και κάθεσαι πάνω του, όσο αντέχει γιατί σύντομα θα μουδιάσει. Μέχρι τότε προλαβαίνεις να πάθεις λίγο μπιγιονσέ.