SEX

Η νέα ερωτική στάση που πρέπει να δοκιμάσεις το 2017

Δίαιτα, γυμναστική, αποταμίευση, ύπνος νωρίς, μεταπτυχιακό είναι μερικά απ’ όσα μαντεύω ότι φιγουράρουν στη λίστα που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου για το νέο έτος. Όλες τα ίδια κάνουμε, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

Είναι πολύ λογικό να θες να βάλεις τη ζωή και το σώμα σου σε μία τάξη, ειδικά μετά από τέτοια επαναλαμβανόμενη κραιπάλη (και μία τόσο “μάπα” χρονιά). Είναι ωραίο να θέτουμε νέους στόχους, κι ας πρέπει να μοχθήσουμε αρκετά.

Υπέροχα όλα αυτά. Περισσότερο σεξ θα κάνεις ή θα το αφήσεις στην τύχη του; Αυτό δηλαδή γιατί να μην είναι στη λίστα;  

Η ερωτική ανανέωση, επίτρεψέ μου να σου πω πως κάνει θαύματα στην ψυχολογία σου και είναι άδικο να τη σνομπάρεις. Τόσα θέματα γράφουμε κάθε μέρα, λες να μην έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε;

Δίπλα λοιπόν σε όλους τους στόχους, βάλε κι έναν ακόμα, ομολογουμένως ευχάριστο, που δεν τον λες και πολύ κοπιαστικό.

Αφήνω λοιπόν εδώ μία στάση που ίσως να μην έχεις δοκιμάσει ακόμα στο σεξ, ως ένα επιπλέον κίνητρο για να εξελιχθείς και σ’ αυτόν τον τομέα.

Πρόκειται για μία παραλλαγή του doggy style, της στάσης στην οποία λατρεύουν να κορυφώνουν τα περισσότερα αρσενικά, αλλά μ’ έναν τρόπο που φέρνει κι εσένα πιο κοντά στον οργασμό. Κι εξηγούμαι:

Ζήτησέ του να γονατίσει στηριζόμενος στις φτέρνες του, με κλειστά πόδια. Στήσου μπροστά του, όχι στα 4, αλλά καθισμένη πάνω του, όπως θα καθόσουν πάνω σε μία μηχανή (δηλαδή καβάλα) και με τα πόδια προς τα πίσω κι ανοιχτά  (οι πατούσες του είναι κοντά στους γλουτούς του). Μπορεί ο έλεγχος να ανήκει σ’ εκείνον, ωστόσο το ότι η κλειτορίδα σου ακουμπάει στα πόδια του βοηθάει πολύ ώστε να φτάσεις σε οργασμό.

Πάλι σ’ έσωσα.