SEX

Γιατί το ιεραποστολικό είναι η καλύτερη ερωτική στάση

"Πού θα πας και θέλεις να μ' αφήσεις, μια βραδιά σε μένα θα γυρίσεις" θα σου τραγουδούσε αν είχε στόμα και μίλαγε το missionary, που λένε και οι Άγγλοι το Ιεραποστολικό. Γιατί σκέψου σε παρακαλώ, ό,τι στάση κι αν δοκιμάσετε, όσες βόλτες και να φέρετε πάνω στο στρώμα, ό,τι ακροβατικό κι αν επιχειρήσετε, στο τέλος από πάνω σου θα τον έχεις, τον σατανά (ή από κάτω σου, αλλά τώρα εστιάζουμε στην υπεροχή του ιεραποστολικού, οπότε το "εσύ από πάνω", θα καλυφθεί σε επόμενο αντίστοιχο πόνημα).

Για κάποιους αυτή η τόσο διαχρονική ερωτική στάση που ίσως στο μυαλό πολλών ανθρώπων στα παλιά τα χρόνια ταυτιζόταν με αυτό που λέμε πλέον κωδικοποιημένα ως “σεξ” (γιατί σιγά να μην δοκίμαζε ανεστραμμένη καουμπόισσα ο homo sapiens) συμβολίζει την ερωτική ρουτίνα του μέσου ζευγαριού που βαριέται να σταθεί αλλιώς για να κάνει αυτό που έτσι κι αλλιώς καταλήγει για όλους στο ίδιο (εννοώ τον οργασμό κι εύχομαι να ισχύει όντως αυτό που μόλις είπα). Πράγματι, στο Ιεραποστολικό η φανέλα δύσκολα μουσκεύει γι’ αυτό και του έχουμε αδυναμία καθώς είναι φιλική με κάθε φυσική κατάσταση. Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που κονταροχτυπιέται με 1-2 ερωτικές στάσεις ακόμα ως η καλύτερη. Σου ‘χω μερικούς ακόμα:

Πρώτα απ’ όλα: (Σε) βολεύει

Είσαι ανάσκελα και ξαπλωμένη, τελεία και τέλεια. Τα ποδαράκια σου τα βολεύεις με διάφορους τρόπους, είτε γύρω από εκείνον είτε στο πλάι, λυγισμένα. Τι να σου πω, εγώ μόνο που σε φαντάζομαι, αισθάνομαι άνετα.

Σε κοιτάει και τον κοιτάς

Όχι τσαλακωμένα μούτρα, όχι από το πλάι, όχι η μύτη κολλημένη στο μαξιλάρι να μην μπορείς να πάρεις ανάσα. Ακουμπάς το κεφαλάκι σου στο μαξιλάρι, τα μαλλιά σου χύνονται δεξιά αριστερά, σε κοιτάει κι ανοίγει η καρδιά του. Επίσης κι αυτός, απέναντί σου, να τον φιλάς όσο θες. Το eye contact φίλη μου, το eye contact.

Ευνοεί τον οργασμό σας

Επειδή εσύ με νοιάζεις κυρίως και το ξέρεις, να σου επισημάνω πως το γεγονός ότι στη στάση αυτή η κλειτορίδα σου τρίβεται στο ηβικό του οστό- κάτι που δεν γίνεται π.χ. με τίποτα στο doggy, σε φέρνει πιο κοντά στην κορύφωση και μάλιστα με τρόπο πιο έντονο απ΄ό,τι όταν βρίσκεσαι από πάνω του, γιατί η ηδονή έρχεται απευθείας μέσα από τον κόλπο σου. Έτσι, ορμητικά, σαν ποταμός.

Έχει πολλές παραλλαγές

Τα πόδια σου ανοιχτά και λυγισμένα κι εκείνος ανάμεσα, τα πόδια σου τεντωμένα και τα δικά του από πάνω, τα πόδια σου περασμένα στους ώμους του, τα πόδια σου ενωμένα και ακουμπισμένα στον έναν ώμο του, τα πόδια σου ανοιχτά και στον αέρα, τα πόδια του τυλιγμένα γύρω του. Γενικά τα πόδια σου.