SEX

5 συμβουλές για αθόρυβο σεξ

Είναι καλοκαίρι και μαζί με την θερμοκρασία, ανεβαίνει και η διάθεση για σεξ. Έχεις φούρια, όχι αστεία. Το ζητάει η ψυχή σου, το είναι σου. Είσαι ανοιχτή σε νέες περιπέτειες, σε νέες στάσεις, σε νέους σεξουαλικούς ορίζοντες στο σεξ. Ιδανικά, θα ήθελες να είσαι μονίμως αραχτή (και γυμνή) σε ένα κρεβάτι, μαζί του, και κάποιος να πατήσει το pause.

Έλα όμως που τα «αχ» και τα «βαχ», πολλές φορές, φτάνουν σε ντεσιμπέλ που ξεπερνούν τις ηχομονωτικές δυνατότητες ενός τοίχου. Που οι σούστες του κρεβατιού «ουρλιάζουν» με τον ίδιο ρυθμό που κινείστε πάνω τους. Που και το ίδιο κρεβάτι μετακινείται μπρος πίσω. Που συμβαίνει μια χορωδία από βογκητά. Ναι, το σεξ, αν είναι καλό είναι μια συμφωνία από ήχους.

Την ίδια στιγμή όμως, υπάρχουν ανοιχτά παράθυρα, ορθάνοιχτες μπαλκονόπορτες, γείτονες έτοιμοι να κρυφακούσουν, ένας συγκάτοικος ή και παιδιά από την άλλη μεριά του τοίχου. Δεν έχει σημασία αν μένεις σε πυκνοκατοικημένη, είτε σε αραιοκατοικημένη περιοχή. Πάλι θα ακουστείς. Τι μπορείς να κάνεις για να συνεχίσεις να κάνεις εξίσου καλό σεξ με τον σύντροφό σου, απλώς με τον ήχο στο πιο χαμηλό; Πώς είναι αυτά τα βιντεάκια στο social media πριν πατήσεις το sound on; E αυτό.

1. Δείτε το αθόρυβο σεξ σαν «παιχνίδι»

Εκτός του ότι θα σας φέρει πιο κοντά, θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο έντονα. Γιατί; Επειδή το να μην μπορείς να εκφράσεις το πάθος σου εκείνη τη στιγμή, δίνει την αίσθηση του απαγορευμένου. Και όλοι ξέρουν ότι το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό. Επίσης μπορείτε να το δείτε σαν μια σέξι πρόκληση. Ποιος μπορεί να μείνει αθόρυβος για περισσότερη ώρα όταν ο άλλος ασχολείται μαζί του; Αν βγάλει έστω και ένα βογκητό χάνει και πιάνει ο άλλος «δουλειά».

2. Ανάπνεε από τη μύτη

Εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι, θα μου πεις, την ώρα που κάνεις σεξ. Να αναπνέεις από τη μύτη θα έχεις στο μυαλό σου; Κι όμως. Η ένρινη αναπνοή θα μειώσει μόνο τον «θόρυβο» που κάνετε, αλλά την ίδια στιγμή θα αυξήσει την απόλαυση που νιώθεις. «Η αναπνοή από τη μύτη αλλάζει τον τρόπο που συνεργάζονται η πύελος και το διάφραγμα σου, δίνοντας μια ξεχωριστή αίσθηση ευχαρίστησης», λέει η σύμβουλος σχέσεων και σεξολόγος Kait Scalisi. 

3. Αλλάξτε δωμάτιο

Συγκεκριμένα προτείνουμε να πάτε προς μπάνιο μεριά. Εκτός του ότι θα κάνετε ένα διάλειμμα από την σεξουαλική σας ρουτίνα, στο μπάνιο, το τρεχούμενο νερό μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος των δικών σας ήχων. Άσε που το νερό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο καλοκαιρινά και σέξι.

4. Κάντε πιο αργές κινήσεις

Να ακόμα μια τεχνική, που όπως λέγαμε και στο Νο1, θα σας φέρει πιο κοντά και θα πολλαπλασιάσει την ευχαρίστηση. Φιληθείτε αργά και με πάθος, δαγκώστε ο ένας τον άλλον, ζήτα του να διεισδύσει μέσα σου αργά και να ακολουθήσει αργές κινήσεις. Και αν χρειαστεί να σου καλύψει το στόμα με το χέρι του. Θα δεις. Θα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά απίστευτα ωραίο. 

5. Βάλτε μουσική ή ήχους να παίζουν από πίσω σαν μουσικό χαλί

Αυτό δεν σας δίνει το ελεύθερο να δώσετε ρεσιτάλ, αλλά τουλάχιστον θα κάνει τα πράγματα πιο ανεκτά. Δηλαδή θα μπορείς να εκφράσεις και φωνητικά το πάθος σου, αλλά με μέτρο. Σημαντικό: Μην πάτε κατευθείαν στο YouTube. Να κάνεις σεξ με Justin Bieber ή ακούγοντας κάποιον youtuber και ανά χρονικά διαστήματα να ακούς και μια διαφήμιση (μάλλον) δεν λέει. Προτίμησε μια δική σου λίστα.