SEX

4 τρόποι να αναβαθμίσεις την ιεραποστολική στάση

Είναι ο πρώτος τρόπος με τον οποίο μαθαίνεις να κάνεις σεξ. Είναι η πιο διαδεδομένη στάση στο σεξ. Για τις γυναίκες και η πιο αγαπητή. Ναι, ο λόγος για την ιεραποστολική στάση. Μια πολύ τίμια στάση που δίνει τη δυνατότητα για οπτική επαφή (που όπως ξέρεις διεγείρει ακόμα περισσότερο την κατάσταση), διείσδυση εις βάθος και πάει λέγοντας.

Μια στάση στην οποία επιστρέφεις όταν τα βρίσκεις σκούρα (aka όταν κουράζεσαι σε κάποια άλλη στάση). Γενικά μια στάση βολική. Παρόλα αυτά, μπορεί να σε «κούρασε». Να βαρέθηκες και να θέλεις κάτι διαφορετικό. Γιατί ωραίο και βολικό το ιεραποστολικό σεξ, αλλά «το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς» που λέει και ο λάός μας (και ταιριάζει τέλεια σε αυτή την περίσταση).

Αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω και θέλεις να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στο σεξ με τον σύντροφο ή τον παρτενέρ σου, είσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Να πώς μπορείς να απογειώσεις την πιο κλασική στάση στο σεξ (μην ανησυχείς δεν θα σε βάλουμε να κάνεις την στάση που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία). 

1. Χρησιμοποιώντας ένα μαξιλάρι

Σε ξεκινάμε από τα απλά για να σε πάμε μετά στα πιο περίπλοκα. Ένα μαξιλάρι ακριβώς κάτω από τη μέση σου αλλάζει αμέσως την αίσθηση της διείσδυσης. Επειδή ανασηκώσει τη λεκάνη σου σε βοηθά να νιώθεις την διείσδυση ακόμα πιο έντονα (και ακόμα πιο βαθιά) πράγμα που σημαίνει έξτρα πόντους απόλαυσης.

2. Με εσένα ξαπλωμένη κι εκείνον όρθιο

Μισό λεπτάκι να σου εξηγήσουμε. Εσύ ξαπλώνεις στην άκρη ενός επίπλου το οποίο, ιδανικά, ταιριάζει στο ίδιο ύψος με τη θέση που βρίσκεται το πέος του παρτενέρ σου (θέλεις να είναι το κρεβάτι; Θέλεις να είναι ένα τραπέζι; Θέλεις να είναι το τρόλεϊ για τα ποτά; Εσύ διαλέγεις). Το μισό σου σώμα (μέχρι τη μέση) είναι ξαπλωμένο και το άλλο μισό όχι (δηλαδή τα πόδια σου ή ακουμπούν στο πάτωμα ή αιωρούνται). Εκείνος όρθιος μπροστά σου διεισδύει μέσα σου. Τόσο απλό, τόσο απολαυστικό.

3. Πόδια ψηλά («κι όλα τα φτάνω»)

Χωρίς να κουνηθείς από εκεί που είσαι (από το Νο2 δηλαδή) σηκώνεις τα πόδια προς τα πάνω και πίσω. Εκείνος σε πιάνει τα πόδια (οι αστράγαλοι είναι ένα καλό σημείο) και διεισδύει. Από εδώ μπορεί να σε χειριστεί όπως θέλει. Να πάει τα πόδια σου πιο πίσω, να τα ξαναφέρει πιο μπροστά (αρκεί να αντέχεις, ε;). Για να γίνει αυτή η στάση δεν χρειάζεται να ξεβολευτείτε από το κρεβάτι. Γίνεται με εξαιρετική επιτυχία και πάνω σε αυτό.

4. Στην ευθεία

Ας πάμε πάλι πίσω στα βασικά. Στην κλασική εκδοχή του ιεραποστολικού, εσύ είσαι ξαπλωμένη έχοντας ελαφρώς σηκώσει και ανοίξει τα πόδια σου ώστε εκείνος να «εφαρμόσει» πάνω σου και να διεισδύσει. Σε αυτή την εκδοχή εσύ είσαι ξαπλωμένη με τα πόδια σου ευθεία μπροστά σου και κλειστά. Εκείνος έρχεται από πάνω σου και διεισδύει. Αυτή είναι μια τέλεια στάση α. για πρωινό σεξ (που βαριέστε να κάνετε και πολλά πολλά) και β. αν ο φίλος σου έχει μικρό πέος.