SEX

3 στάσεις για το στοματικό σεξ (για να μη βαριέστε)

Η πιο κοινή κατάσταση είναι οι εξής: εμείς συνήθως δε μπορούμε να έρθουμε σε οργασμό μόνο με τη διείσδυση και οι άντρες λατρεύουν το στοματικό. Κάτι πρέπει να κάνουμε ώστε να βελτιωθεί συνολικά αυτή η συνθήκη όπως καταλαβαίνεις.

Οι παρακάτω παραλλαγές της κλασικής στάσης που απλά ξαπλώνει κάποιος από τους δυο σας ανάσκελα και ο άλλος του κάνει στοματικό, θα σας βοηθήσουν να πάψετε να βλέπετε αυτή τη διαδικασία σαν αγγαρεία – αν είναι έτσι μην το κάνεις καθόλου – και να αρχίσετε να το βλέπετε σαν κομμάτι του κυρίως πιάτου. Δεν είναι μόνο κομμάτι των προκαταρκτικών.

Το καρεκλάτο

Βολέψου σε μια καρέκλα ή πολυθρόνα, με τέτοιο τρόπο ώστε η λεκάνη σου να είναι στην άκρη του καθίσματος και η ευαίσθητη περιοχή σου εκτεθειμένη και έτοιμη για απόλαυση. Βάλε το ένα πόδι σου στον ώμο του, αλλά άσε το δεύτερο να ακουμπά στο πάτωμα, ώστε να αποφύγουμε το κεφαλοκλείδωμα. Ζήτα του να ασχοληθεί κυρίως με την κλειτορίδα σου, η οποία είναι σε εξαιρετική θέση για παιχνίδια.

Όρθια

Όσο κουραστικό κι αν δείχνει μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο, αν είναι η σειρά σου να του κάνεις στοματικό. Γονάτισε μπροστά σου και πάρτον στο στόμα σου, ενώ κρατάς τη βάση του πέους του και με τα δυο σου χέρια. Άφησέ τον να σου δώσει ρυθμό με τα δικά του χέρια, όταν νιώθει έτοιμος να τελειώσει.

Προσκυνήστε το είδωλο

Για τις πιο τολμηρές και για τους πιο πεινασμένους, σέρβιρέ του το πιάτο κατευθείαν στο τραπέζι. Εκεί που είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, απλά ανέβα στο πρόσωπό του και τοποθέτησε το γεύμα κατευθείαν στο στόμα του. Ανασήκωσε λίγο τους γλουτούς σου και άστον να σε κρατήσει από την λεκάνη και τα οπίσθιά σου για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.