SEX

3 πράγματα που δεν ξέρεις για την αγαπημένη σου στάση στο σεξ

Αν η στάση doggy είναι- αν όχι η πιο, τότε σίγουρα- μέσα στο top5 αγαπημένων στάσεων των αντρών στο σεξ, τι να πεις για το πώς νιώθουν οι γυναίκες για το cowgirl. Τη στάση που φέρνει τις περισσότερες απ' αυτές πιο κοντά σε οργασμό. Όταν η γυναίκα είναι από πάνω, έχει τον έλεγχο. Κι ο έλεγχος οδηγεί σε μια πολύ συγκεκριμένη κατάσταση.

Η καουμπόισσα, λοιπόν, η σωστή η πρόστυχη τοποθετεί την κλειτορίδα στο πιο σωστό σημείο ώστε να επιτευχθεί η τριβή πάνω στο ηβικό οστό του παρτενέρ σου. Αυτό το ξέρουμε, και το νιώθουμε όλες. Ακολουθούν μερικά ακόμα δεδομένα που είτε δεν τυγχάνει να γνωρίζεις, είτε απλά δεν έχεις επισημάνει ποτέ. Λογικό, τι να σκεφτείς εκείνη την ώρα;

#1 Καλή η basic version, αλλά έχει και παραλλαγές

Αμέ! η κλασική στάση σε θέλει κάθετα στο σώμα του, να κινείσαι πάνω-κάτω. Δοκίμασε όμως να γύρεις λίγο πάνω του, έχοντας τα χέρια του στο στήθος του, αλλάζοντας την κίνηση σε μπρος- πίσω. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί η τριβή και θα το απολαύσεις ακόμα περισσότερο. Άσε που μειώνεις και την πιθανότητα να συμβεί κάποιο ατύχημα. Καλή πάσα για το επόμενο δεδομένο.

#2 Είναι πιο επικίνδυνη απ’ όσο δείχνει

Θέση το cowgirl στο kama sutra σίγουρα δεν έχει μην τρελαθούμε, κι όμως, παρά την ψύχραιμη κινησιολογία που απαιτεί σε σχέση με κάτι άλλα αεροπλανικά. η συγκεκριμένη στάση θεωρείται ίσως η πιο επικίνδυνη για τους άντρες, αφού αν το bumping (η κίνηση πάνω κάτω, σαν το κομπρεσέρ) πάει στραβά (κυριολεκτικά), το κάταγμα πέους είναι αρκετά πιθανό να συμβεί. Για την ακρίβεια, το cowgirl ευθύνεται για το 50% των καταγμάτων πέους. To αντίστοιχο ποσοστό για το doggy style είναι 29% και για το ιεραποστολικό 21%.

#3 Είναι ιδανική για μικρά μεγέθη

Όταν τα εκατοστά δεν φθάνουν και δεν περισσεύουν, η τεχνική έρχεται να γεμίσει το κενό. Σ’ αυτή τη στάση, ένα μικρό πέος σε στύση δεν μπορεί να πάει πουθενά, δεν ξεγλιστρά, παραμένει στον κόλπο σου κι όλοι νιώθετε πλήρεις…