SEX

Το πιο δημοφιλές σημείο του σπιτιού για να κάνεις σεξ

Το μυστικό για να κρατήσεις ζωντανό το πάθος και το ενδιαφέρον σε μια σχέση είναι να πειραματίζεσαι συνέχεια στο σεξ και να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Είτε μιλάμε για καινούριες στάσεις είτε για ερωτικά παιχνίδια καλό είναι να ψάχνετε πάντα διαφορετικούς τρόπους να περάσετε καλά με τον σύντροφό σου.

Μια έρευνα που έγινε πάντως στο Skyn Condoms έδειξε ότι 78% των ανθρώπων μεταξύ 18 και 34 χρονών επιλέγουν να κάνουν σεξ έξω από την κρεβατοκάμαρά τους και συγκεκριμένα στο σαλόνι. Μπορεί να σου φαίνεται εξίσου βαρετό ΑΛΛΑ σκέψου ότι στο σαλόνι έχεις τις επιλογές του καναπέ, της πολυθρόνας (ααπ, μήπως άρχισε να σου φαίνεται ωραία η ιδέα;), της μπαλκονόπορτας (για αυτούς που είναι έτοιμοι για όλα) και φυσικά του χαλιού.

Οι τοποθεσίες που ολοκληρώνουν το top 5 είναι είναι το ντους (74% των ερωτηθέντων σχολίασαν ότι τους αρέσει η αίσθηση του νερού- μόνο προσοχή με το προφυλακτικό!), το αυτοκίνητο (λίγο άβολο ρε παιδιά), η φύση γενικά (οκ, γούστα είναι αυτά) και η παραλία (και τι θα γίνει με την άμμο;)