SEX

Το No.1 tip για να βγάλεις τη σχέση σου από τη σεξουαλική ρουτίνα

Αν έχεις υπάρξει σε μακροχρόνια σχέση, θα ξέρεις ήδη ότι το να κρατήσεις το σεξ δυνατό και το πάθος του ενός για τον άλλο αναμμένο συνιστά μια διαρκή προσπάθεια.

Αυτό σημαίνει ότι η σχέση γενικά όσο και η σεξουαλική ζωή σε αυτήν ειδικότερα περνά από διάφορες φάσεις, έχει τα ups & downs της.

Και είναι συνήθως στις down περιόδους που σου εμφανίζονται απορίες όπως αν η σχέση οδεύει προς το τέλος και έχετε πέσει σε αυτή τη ρουτίνα ή αν απλά χρειάζεστε μια αναζωογόνηση.

Αυτό είναι το καλύτερο κόλπο που θα κάνει τη σεξουαλική σας καθημερινότητα να πάρει ξανά “φωτιά”.

Εφόσον είστε και οι δύο διατεθειμένοι να βελτιώσετε την κατάσταση, είναι χρήσιμο να αντιληφθείτε ότι η σεξουαλική ζωή χρειάζεται τις αλλαγές της για να μείνει ενεργή και να σας κάνει να αισθάνεστε πλήρεις.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και προθυμία να πειραματιστείτε με πράγματα και καταστάσεις που μέχρι πρότινος αποφεύγατε.

Το ζητούμενο δεν είναι να βελτιώσετε μόνο τη συχνότητα με την οποία κάνετε σεξ εσύ και ο σύντροφός σου, αλλά κυρίως την ποιότητα.

Αν το πετύχετε αυτό, είναι πολύ πιθανό να έχετε επανορθώσει και την αιτία που σας έφερε σε αυτή την κακή ρουτίνα, κάνοντας ένα βήμα πιο μπροστά στη σχέση από κοινού.