SEX

Οι 8 “ντροπιαστικές” στιγμές στο σεξ που σίγουρα σου έχουν συμβεί

Το σεξ δεν είναι πάντα όπως το βλέπεις στις ταινίες. Μπορεί να γίνει πολύ πιο άβολο από εκείνες τις ειδυλιακές εικόνες που έχεις στο μυαλό σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα, κάθως όλες μας έχουμε βιώσει κάτι που θα θέλαμε να ξεχάσουμε, ενώ ήμασταν "σε καλό δρόμο" με τον σύντροφό μας.

Αυτές είναι μερικές πολύ άβολες στιγμές που σου έχουν ή θα σου συμβούν κάποια στιγμή στη ζωή σου, ενώ κάνεις σεξ.

1) Ξεκινάει η περίοδός σου ενώ κάνεις σεξ

Αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς (φαντάσου ο σύντροφός σου), απλώς απόφευγε να κάνεις σεξ ενώ περιμένεις περίοδο και ήδη νιώθεις τους προπεριοδικούς πόνους. 

2) Ντρέπεσαι όταν σε ακούς να μιλάς “βρώμικα”

Ειδικά αν το κάνεις πρώτη φορά, σίγουρα νιώθεις μια αμηχανία εκείνη τη στιγμή. Προσπέρασέ το και δες το σαν μέρος της διαδικασίας.

3) Έχεις θηλυκή “εκσπερμάτωση”

Καμία ντροπή. Είναι φυσιολογικό και συμβαίνει. Μπορεί να συμβεί με ή χωρίς οργασμό, τα υγρά μοιάζουν με νερωμένο άπαχο γάλα, έχουν γλυκιά γεύση και δεν μυρίζουν σαν ούρα.

4) Νιώθεις ότι θες να κάνεις εμετό στη διάρκεια του στοματικού

Δεδομένου ότι είναι το μεγαλύτερο πράγμα που πρόκειται ποτέ να βάλεις στο στόμα σου, είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού σου. Όπως και τα δάκρυα.

5) Δεν φτάνεις σε οργασμό

Ε και; Δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό στη διάρκεια του σεξ. Η κάθε γυναίκα έχει τα κουμπιά της και μπορεί να είναι πιο ευάλωτη σε άλλου είδους σεξουαλικές εναλλακτικές.

6) Θες να ουρήσεις ή να αεριστείς ενώ κάνεις σεξ

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Σίγουρα δεν είσαι η πρώτη που το παθαίνει και σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύντροφός σου αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο.

7) Νιώθεις ανεξήγητο πόνο

Ο σύντροφος που νοιάζεται και για τη δική σου ευχαρίστηση, θέλει να ξέρει πότε πονάς. Οπότε, εννοείται πως πρέπει να το δείξεις και να μην ντραπείς.

8) Ο σύντροφός σου δεν λέει να “ευχαριστηθεί” με τίποτα

Είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί να ευθύνονται για την καθυστέρηση του συντρόφου σου να φτάσει σε οργασμό, όπως το αλκοόλ, η κούραση, κάποια συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, τα παραπάνω κιλά, ακόμη και η ηλικία. Μην ρίχνεις το φταίξιμο απευθείας σε σένα.