SEX

8 γυναίκες αποκαλύπτουν: Οι παγίδες που κρύβει το one night stand

Σεξ: Η χαρά της ζωής. Η υπέρτατη απόλαυση για τις αισθήσεις, το "παράθυρο" μέσα από το οποίο ξεφεύγεις, ξεδίνεις, νιώθεις ικανοποίηση. Μία υπέροχη ίντριγκα που ως ίντριγκα φτάνει στο αποκορύφωμά της όταν το σεξ γίνεται ανάμεσα σε δύο σώματα που μόλις έχουν γνωριστεί. Το one night stand αποτελεί την πιο προκλητική απόδειξη πως η συναισθηματική μας πλευρά συμπληρώνεται από μία έλξη προς το άγνωστο.

Στο σεξ της μιας βραδιάς ο βασικός κανόνας είναι και ο αυτοσκοπός: Να περάσουμε καλά για ένα βράδυ, τελεία.

Αν το θέλουν και οι δύο εννοείται πως θα υπάρξει και συνέχεια κι αυτό είναι ένα πολύ καλό σενάριο. Ωστόσο δεν σημαίνει πως το one night stand είναι εξ’ ορισμού κάτι που πάει ρολόι κατά το “ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε-. Μπορούν να συμβούν κακά πραγματάκια- και δεν εννοούμε μόνο να σπάσει το προφυλακτικό. Οι παρακάτω περιπτώσεις είναι πέρα για πέρα αληθινές. Έχουν συμβεί σε γυναίκες- χρήστες του Tinder, οι οποίες πρώτα τις έζησαν και μετά τις μοιράστηκαν σ’ ένα σχετικό thread μέσω της εφαρμογής:

Ο τύπος που (δεν) “το ‘βαζει” κάτω

“Πήγαμε σπίτι, προσπάθησε δύο φορές, αλλά δεν τα κατάφερε. Με ξύπνησε μέσα στα άγρια μεσάνυχτα και ξαναπροσπάθησε επίμονα ενώ δεν ήταν καν σε στύση.Το ακόμα χειρότερο ήταν πως το πρωί ήθελε να το συζητήσουμε κιόλας”.

Σεξ μ’ έναν πραγματικό ΦΙΛΟ

“Δέκα λεπτά αφού είχαμε κάνει σεξ κι ενώ ήταν ακόμα ξαπλωμένος και γυμνός στο κρεβάτι του με ρώτησε αν θέλω να πάω λίγο στο διπλανό δωμάτιο και να κάνω σεξ με τον συγκάτοικό του, τον οποίο δεν ήξερα καν”.

Ο στραγγαλιστικά καλός

“Πέρασα μία απαίσια νύχτα μ’ έναν άντρα που καθόλη τη διάρκεια που του σεξ είχε τα χέρια του στο λαιμό μου. Όταν άρχισε να με σφίγγει, πανικοβλήθηκα, τον σταμάτησα πολύ απότομα, τον ρώτησα τι ακριβώς κάνει και τότε μου εξήγησε πως αυτό ήταν κάτι που έκανε πάντα με την πρώην κοπέλα του και πως δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό του ότι κάποια μπορεί να νιώσει ότι στραγγαλίζεται”.

Αυτό που δεν θυμάται τ’ όνομα

“Ο τύπος ήταν μεθυσμένος. Ρώτησε τρεις φορές πώς με λένε πριν πέσουμε στο κρεβάτι και μία όταν σηκωθήκαμε απ’ αυτό, το επόμενο πρωί. Κάθε φορά του έλεγα κι από ένα διαφορετικό όνομα. Δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ”.

Όταν το προφυλακτικό είναι εχθρός

“Έκανε τα πάντα για ν’ αποφύγει το προφυλακτικό και μάλιστα μου ζήτησε το λόγο για το ότι δεν έπαιρνα αντισυλληπτικά. Περιττό ν’ αναφέρω πως αυτό που συνέβη δεν ήταν σεξ, αν και παραδέχομαι πως έκανε ό,τι μπορούσε για να με πείσει”.

Mία αγένεια

“Αφού κάναμε ό,τι κάναμε, σηκώνεται, πάει για ντους και μου λέει πως ίσως είναι καλύτερα να ‘χω φύγει μέχρι να βγει από το μπάνιο γιατί το πρωί θα έρθει η μαμά του. Έλεγε ξεκάθαρα ψέματα. Όταν του ζήτησα μία ζακέτα του -γιατί ήταν νύχτα κι έκανε κρύο- αρνήθηκε να μου δώσει λέγοντας ‘ας είμαστε ειλικρινείς, δεν θα την πάρω ποτέ πίσω’. Φεύγοντας από το σπίτι του άδειασα μία σακούλα με σκουπίδια έξω από την πόρτα”. 

Η περίπτωση “ΜΗ φύγεις σου λέω”

“Ήθελα το σεξ να μην είναι της μιας αλλά της μισής βραδιάς γιατί απεχθάνομαι να ξυπνάω στο σπίτι κάποιου που δεν ξέρω. Όταν πήγα να φύγω στάθηκε στην πόρτα, μου έκλεισε τον δρόμο λέγοντας πως ‘δεν είναι ασφαλές να φύγω τέτοια ώρα’. Είμαι σίγουρη πως αυτό που τον ένοιαζε μόνο ήταν να κάνει σεξ και το πρωί”.

Σαν στο σπίτι του

“Κάποτε πέρασα μία νύχτα με κάποιον που την επόμενη αποφάσισε να δουλέψει από το σπίτι. Το πρόβλημα ήταν πως ήμασταν στο σπίτι μου. Παρήγγειλε φαγητό, άραξε στον καναπέ με το εσώρουχο, ήταν τόσο σουρεάλ που δεν μου έκανε ‘καρδιά’ να τον διώξω”.