SEX

6 πολύ καλοί λόγοι να μην κάνεις σεξ απόψε!

Ωραίο πράγμα το σεξ δεν λέμε- καις πολλές θερμίδες, έρχεσαι πολύ κοντά (αλλά πραγματικά ΠΟΛΥΚΟΝΤΑ) με τον σύντροφό σου και έχεις την ευκαιρία να βιώσεις φανταστικούς οργασμούς που σου φτιάχνουν τη διάθεση και ενισχύουν τον οργανισμό σου.

Υπάρχουν όμως ρε παιδί μου κάποιες μέρες που δεν έχεις όρεξη να κουνηθείς από τον καναπέ και βαριέσαι να πας μέχρι την κουζίνα για νερό, όχι να δοκιμάσεις την καινούρια στάση που διάβαδες από την αγαπημένη μας Λυδία Μανιάτη.

Προφανώς και μπορείς να κάνεις σεξ όποτε/ όσο και με όποιον θέλεις, αλλά επειδή ζούμε σε ένα κόσμο όπου οι άντρες περιμένουν ότι οι γυναίκες ΠΡΕΠΕΙ να έχουν πάντα όρεξη, δυστυχώς πρέπει να λέμε τα αυτονόητα- πότε δηλαδή μπορείς να πεις όχι στο σεξ.

Έχοντας λοιπόν στο μυαλό μας ως παραδοχή ότι δεν κάνουμε ΠΟΤΕ κάτι που δεν θέλουμε και θέλοντας να πιάσουμε το ζήτημα από μια πιο χιουμοριστική οπτική γωνία, ακολουθούν Χ πολύ καλοί λόγοι για τους οποίους μπορείς να στείλεις τον σύντροφό σου στην άλλη πλευρά του κρεβατιού.

1. Έχεις περίοδο

Όχι ότι είμαστε αντίθετες στο σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου, ίσα- ίσα που οι γιατροί το συνιστούν για την ανακούφιση των πόνων, ωστόσο αν έχεις διπλωθεί από τις κράμπες δεν υπάρχει λόγος να κάνεις σεξ απόψε. Από βδομάδα, δεν σας κυνηγάει κανείς.

2. Νιώθεις πρησμένη

Φταίει ο 3ος latte; Οι τηγανιτές πατάτες; Ό,τι και να’ναι από τη στιγμή που νιώθεις πρησμένη, άσε τον Κωστάκη να τρίβεται πάνω σου και πιάσε μια σόδα. Το σεξ με πρησμένη κοιλιά δεν είναι διασκεδαστικό, άσε που μπορεί να πονέσει και η κοιλιά σου.

3. Έχει βγει καινούριο επεισόδιο της σειράς που βλέπεις

Νομίζω δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί έχε περισσότερη σημασία το καινούριο επεισόδιο Grey’s Anatomy από το να κάνεις λίγο βαρετό σεξ στον καναπέ με τον φίλο σου. Συνεχίζουμε.

4. Μόλις έκανες μπάνιο και έφτιαξες τα μαλλιά σου

Οκ, σεξ μετά από μπάνιο ΚΑΙ πιστολάκι μόνο σε ειδικές περιπτώσεις- δεν είμαστε τώρα για ανακατεμένα μαλλιά και ιδρώτα.

5. Είσαι κουρασμένη

Άνθρωπος είσαι, είχες τρελή δουλεια σήμερα, έπρεπε να πας και για ψώνια και είχες ραντεβού με το λογιστή. Ξεκάθαρα δικαιούσαι να γίνεις κουβερτομπουρεκάκι και να λιώσεις στον καναπέ ενώ σου τρίβει τα πόδια.

6. Δεν έχεις όρεξη

NO means NO. Τελεία και παύλα.