Τα 3 ποτά που καταστρέφουν την λίμπιντο σου

Αν θέλεις να κάνεις σεξ απόψε καλό είναι να μη βάλεις αυτά στο ποτήρι σου.

Έστω ότι έχεις κανονίσει να βγεις ραντεβού με κάποιον που σου αρέσει ΠΑΡΑΠΟΛΥ και είπατε να βρεθείτε για ποτό στο καινούριο μαγαζί στο κέντρο που κάνει τέλεια κοκτέιλ. Το ήξερες όμως ότι μερικά ποτά επηρεάζουν την λίμπιντό σου με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη για σεξ;

Όχι; Ε, για αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σε ενημερώσουμε ώστε να πετύχει σίγουρα το ραντεβού σου. Για αυτό λοιπόν όταν έρθει η ώρα να παραγγείλεις πρέπει να αποφύγεις τα εξής ποτά:

1. Ποτά με αναψυκτικά

Είναι γνωστό ότι τα αναψυκτικά δεν κάνουν γενικότερα καλό στην υγεία σου γιατί περιέχουν αρκετή ζάχαρη και έρευνες έχουν αποδείξει ότι προκαλούν διαβήτη. Μάλιστα έχει αποδειχτεί ότι η ασπαρτάμη, που περιέχουν τα περισσότερα αναψυκτικά προκαλεί πονοκεφάλους και ρίχνει την λίμπιντο και αν τα συνδυάσεις με αλκοόλ το έχασες το κορμί πατριώτη. Άρα μακριά, ξουτ.

2. Τζιν τόνικ

Αυτό μπορεί να πληγώσει αρκετό κόσμο (και μένα μαζί) αλλά η αλήθεια είναι ότι το τζιν τόνικ επηρεάζει αρνητικά την όρεξη για σεξ, αφενός γιατί το τζιν είναι δυνατό και αφετέρου γιατί το τόνικ ρίχνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης. Το ξέρω είναι σκληρό, αλλά έτσι είναι η ζωή.

3. Μπύρα

Είπαμε η ζωή είναι σκληρή για αυτό πρέπει να αποφύγεις και την μπύρα, η οποία βέβαια επηρεάζει ιδιαίτερα τους άντρες καθώς μετατρέπει τα ανδρογόνα σε οιστρογόνα άρα καλό είναι να μείνετε στη μια γύρα ποτά.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ