SEX

Οι 3 κινήσεις που πυροδοτούν τον γυναικείο οργασμό

Έχεις κι εσύ τις αδυναμίες σου. Στο φαγητό, στις βόλτες, στη μόδα, στο σεξ. Ίδιο είναι το παστίτσιο με το μπρόκολο; η Λοζάνη με την Κοζάνη (μακράν καλύτερη η Κοζάνη), το αδιάφορο σεξ με το σεξ που σε απογειώνει, σε πετάει στα ουράνια και σ' αφήνει εκεί;

Τα πυροτεχνήματα απαιτούν φλόγα, φωτιά, πυροδότηση. Μιλάω μεταφορικά κι έτσι θα συνεχίσω. Ο γυναικείος οργασμός, αυτός ο τόσο απλός και συνάμα τόσο πολύπλοκος μηχανισμός έχει τον τρόπο του να ενεργοποιείται στο άψε σβήσε με τρικς στα οποία η αλήθεια είναι πως δεν πάει το μυαλό με την πρώτη. Δηλαδή δεν πρόκειται για κάποια στάση, τα κόλπα είναι αλλού και λειτουργούν επικουρικά.

Το άρωμά του

Μπορεί να είσαι οπτικός τύπος, μπορεί εγκεφαλικός, αλλά σε κάθε περίπτωση είσαι «οσφρητικός». Με τη μύτη ερωτευόμαστε και απεχθανόμαστε. Δημιουργούμε αναμνήσεις και φαντασιώσεις. Εν προκειμένω το άρωμά του είναι ικανό να σε ξεσηκώσει σε δυσθεώρητα επίπεδα. Αν λοιπόν σου αρέσει το άρωμά του, ζήτα του να το φοράει πιο συχνά. Κι όταν κάνετε σεξ, πάρε βαθιές εισπνοές ακουμπώντας τη μύτη σου στο λαιμό του.

Χάδια στη δεξιά πλευρά της πλάτης σου

Ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του κορμιού σου βρίσκονται εκεί που δεν το περιμένεις: δεξιά, στα πλευρά σου. Ναι, εκεί που ανατριχιάζεις σύγκορμη όταν σου δίνει πεταχτά φιλιά. Χαϊδεύοντάς στη δεξιά πλευρά της σπονδυλικής στήλης την ώρα που έχεις πιάσει ρυθμό και οδεύεις προς την κορύφωσή όλα θα γίνουν πιο έντονα.

Τα ζεστά πόδια

Το ΄χουμε ξαναπεί: το μόνο πράγμα που πρέπει να φοράς όταν κάνεις σεξ είναι οι κάλτσες σου. Εντάξει, ισχύει για τις πιο κρύες νύχτες αυτό, το καλοκαίρι είναι λογικό και μόνο στην ιδέα ότι τα πόδια σου είναι καλυμμένα από ένα ζευγάρια χοντρές, ζεστές κάλτσες να ιδρώνεις, αλλά το ζήτημα είναι να έχεις τις πατούσες σου ζεστές. Κι αυτό γιατί όταν τα πόδια μας κρυώνουν, κρυώνουμε ολόκληρες και δεν περνάμε καλά. Όταν όμως τα πόδια είναι ζεστά, η αμυγδαλή κι ο προμετωπιαίος φλοιός, περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με την αίσθηση του κινδύνου, του φόβου και του άγχους, ηρεμούν, νιώθουμε πιο άνετες και ασφαλείς, οπότε εστιάζουμε με όλο μας το είναι στην κλιμάκωση του οργασμού μας. Μπορείς απλά να βάλεις τα πόδια σου κάτω από τα δικά του, κι εκεί ζεστά είναι.