SEX

7 tips για να έχεις τον πιο έντονο οργασμό της ζωής σου

Ο οργασμός δυστυχώς δεν είναι κάτι που μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι θα βιώσεις άπαξ και ξεκινήσεις τις ερωτικές περιπτύξεις εκείνες που καταλήγουν σε σεξ. Ακόμα κι αν καταφέρεις να τελειώσεις όμως, σίγουρα έχεις προσέξει ότι υπάρχουν οργασμοί πολλών διαφορετικών εντάσεων έτσι;

Ακολούθησε λοιπόν τις παρακάτω συμβουλές και να ‘σαι σίγουρη όχι μόνο ότι θα έρθεις σε οργασμό, αλλά θα είναι κι απ’ αυτούς που θα σε ταρακουνήσουν και θα θυμάσαι για καιρό.

1. Μάθε τον εαυτό σου

Με άλλα λόγια, βρες χρόνο να αυνανιστείς και να μάθεις τι είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Γνωρίζοντας τα κουμπιά σου, θα μπορείς πιο εύκολα να τελειώσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.

2. Μη ντρέπεσαι για τις φαντασιώσεις σου

Το να φαντασιώνεσαι το σεξ κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχάσεις τα άγχη και να ξεφορτωθείς το στρες της καθημερινότητας Ακόμα κι αν φαντασιώνεσαι κάποιον άλλον, δε σημαίνει ότι απατάς τον σύντροφό σου, γι΄αυτό μην υποτιμάς τη δύναμη του νοητικού, σεξουαλικού ερεθισμού.

3. Ζήτα όσα προκαταρκτικά χρειάζεσαι

Το να πάρεις όλο το χρόνο που δικαιούσαι προκειμένου να ερεθιστείς αρκετά πριν τη διείσδυση, είναι εξαιρετικά σημαντικό για την πορεία της σεξουαλικής πράξης και την επίτευξη του πολυπόθητου φινάλε. Όσο περισσότερο ερεθισμένη είσαι, τόσο αυξάνεται και η ροή του αίματος στα γεννητικά σου όργανα και συνεπώς είναι ευκολότερο να έρθεις σε οργασμό.

4. Γίνε λίγο πιο εγωίστρια

Μην έχεις πάντα σαν προτεραιότητά σου να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου, γιατί οι πιθανότητες λένε πως μάλλον εκείνος δε θα ενδιαφερθεί για σένα περισσότερο απ’ ότι εσύ για τον εαυτό σου. Μη νιώθεις δηλαδή πως αν ζητήσεις κάτι από εκείνον πρέπει να του “επιστρέψεις πάντα τη χάρη”.

5. Δεν υπάρχει μόνο η κλειτορίδα

Αυτή η περιοχή που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την κλειτορίδα, ευθύνεται για το πόσο καλά νιώθεις όταν τρίβεσαι στον σύντροφό σου. Τώρα που ξέρεις την πραγματική της αξία, χρησιμοποίησε αυτή την επιπλέον γνώση.

6. Μη ντρέπεσαι

Αν πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιήσεις έναν δονητή ή ένα sex toy, μη ντρέπεσαι και πες το. Μάλλον ο σύντροφός σου θα εκτιμήσει δεόντως την ειλικρίνειά σου.

7. Μην ξεχνάς τις ασκήσεις Kegel

Οι ασκήσεις που γυμνάζουν τους μύες εσωτερικά του αιδοίου σου, είναι πολύ σημαντικές για να έρχεσαι ευκολότερα σε πιο δυνατούς οργασμούς. Μην τις παραλείπεις, ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ.