SEX

5 στάσεις που θα σου χαρίσουν οργασμούς κινηματογραφικών διαστάσεων

Ένα αυγό πάντα θα βράσει αν το αφήσεις για λίγα λεπτά μέσα σε καυτό νερό. Ένας οργασμός είναι λιγότερο δεδομένος. Βλέπεις, το σεξ με τον σύντροφό σου ή κάποιον άλλον παρτενέρ δεν προοικονομεί απαραίτητα ότι θα φτάσεις στο peak της απόλαυσης.

Αν δυσκολεύεσαι να φτάσεις στην κορύφωση μέσω της διείσδυσης α. δεν είσαι μόνη και β. δεν έχεις κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείς. Όπως επισημαίνει η Claudia Six, σεξολόγος,  σύμβουλος σχέσεων και συγγραφέας του βιβλίου Erotic Integrity: Ηow to be true to Yourseld Sexually, «Οι γυναίκες δεν είναι “σχεδιασμένες” να φτάνουν σε οργασμό ή να διεγείρονται σημαντικά μέσω της διείσδυσης».

Αυτός είναι και ο λόγος που «99% των γυναικών χρειάζεται να εστιάσουν στην κλειτορίδα τους -το γεμάτο νευρικές απολήξεις όργανο ανάμεσα στα χείλη του αιδοίου- προκειμένου να φτάσουν σε οργασμό». Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα σε αυτό.

Οι περισσότερες στάσεις στο σεξ δεν την συμπεριλαμβάνουν. «Η κλειτορίδα είναι το μοναδικό σημείο του γυναικείου σώματος που φτιάχτηκε για ευχαρίστηση. Ας το εκμεταλλεύτουμε λοιπόν!», τονίζει η Six και προτείνει στάσεις που εστιάζουν στην κλειτορίδα σου και θα ανεβάσουν την ένταση τόσο κατά τη διάρκεια του σεξ, όσο και των οργασμών σου.

1. «Στα άκρα»

Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού και ξάπλωσε το σώμα σου προς τα πίσω οδηγώντας τον παρτενέρ σου ανάμεσα από τα πόδια σου σε τέτοιο σημείο ώστε να μπορεί είτε να τα κρατήσει ψηλά, είτε να τα στηρίξει πάνω στους ώμους του. «Αυτή η θέση είναι φανταστική. Αρχικά επειδή έχεις eye contact με τον παρτενέρ σου και δεύτερον επειδή έχεις και τα δύο σου (ή του) χέρια διαθέσιμα για να αυνανιστείς  παράλληλα, χωρίς να παρεμβαίνεις στην υπόλοιπη πράξη. Φυσικά, εκτός από τα δάχτυλά σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις δονητή», λέει η Six.

2. «Το φίδι»

Ξάπλωσε μπρούμυτα τοποθετώντας τα δάχτυλα σου ή κάποιο sex toy στην περιοχή της κλειτορίδας σου. Παράλληλα ο παρτενέρ σου πραγματοποιεί διείσδυση από πίσω προσέχοντας βέβαια να μη ρίξει όλο του το βάρος πάνω σου ώστε να έχεις την ευχέρεια να «παίζεις».

3. «CAT (τεχνική ευθυγράμμισης)»

Είναι τα αρχικά της φράσης Coital Alignment Technique που σημαίνει ευθυράμμιση κατά τη διάρκεια της συνουσίας (σε ελεύθερη μετάφραση) και αναφέρεται στην ιεραποστολική στάση. Όσο λοιπόν βρίσκεστε στην πιο διαδεδομένη στάση με εκείνον από πάνω σου, προσπάθησε να γλιστρήσεις λίγο πιο κάτω ώστε η κλειτορίδα σου να έρθει σε επαφή και τριβή με την περιοχή του εφηβαίου του. Για έξτρα ένταση πίεσε τα πόδια σου πάνω στον παρτενέρ σου.

4. «Κουταλάκι»

Πώς είστε όταν κοιμάστε στη στάση «κουταλάκι»; Ε φαντάσου το αυτό με εκείνον να βρίσκεται μέσα σου.

Από αυτή τη θέση τόσο εσύ, όσο και ο παρτενέρ σου έχετε πρόσβαση με τα χέρια σας στην κλειτορίδα σου. Για να διευκολύνεις την κατάσταση μπορείτε να σηκώσετε το πόδι που έχετε από πάνω ο καθένας ώστε να σώσετε ακόμα περισσότερο χώρο στο σημείο. Από την άλλη, αν αυτό δεν σας βολεύει, δοκίμασε να σφίξεις τους μηρούς σου όσο εκείνος έχει το πέος του μέσα στον κόλπο σου.

5. «Ψαλίδι»

«Είναι η ιδανική στάση για γυναίκες που επιθυμούν πλήρη κλειτοριδική διέγερση», υποστηρίζει η Six. Εμείς να προειδοποιήσουμε ότι εδώ, ο βαθμός δυσκολίας κάπως ανεβαίνει. Οπότε έχουμε και λέμε:

Ξαπλώνετε και οι δύο στο πλάι ο ένας απέναντι από τον άλλον (να κοιτιέστε δηλαδή) και με τις πλάτες σας να γέρνουν ελαφρώς προς τα πίσω. Εκείνος τοποθετεί το πόδι που έχει από πάνω ανάμεσα στα δικά σου πόδια και εσύ γέρνεις κι άλλο προς τα πίσω ώστε να διευκολύνεις τη διείσδυση. Εκείνος μπαίνει μέσα σου με τέτοιο τρόπο ώστε η κλειτορίδα σου να τρίβεται πάνω στο εφηβαίο του. Είναι σαν να αντιστρέφεις τη στάση «κουταλάκι».