SEX

4 τρόποι να έρθεις σε οργασμό χωρίς κολπικό σεξ

Σωματική επαφή, κολπικό σεξ, οργασμός. Αυτός είναι -πολύ επιγραμματικά- ο τρόπος που κορυφώνουμε και η εναλλακτική πάντα ο αυνανισμός. Ωστόσο, οι μύες στην ευαίσθητη περιοχή μπορούν να διεγερθούν με επιπλέον τρόπους και μάλιστα χωρίς καμία πρόθεση να συμβεί κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που αν το απομονώσεις από το συναίσθημα, ο οργασμός δεν είναι παρά μια γρήγορη συστολή του πυελικού εδάφους και των κολπικών μυών.

Δίπλα λοιπόν στους προαναφερόμενους κλασικούς τρόπους κορύφωσης, πρόσθεσε και τους παρακάτω τέσσερις. Γιατί το γυναικείο σώμα είναι ένας «κόσμος» πολυεπίπεδος, γεμάτο εκπλήξεις.

Με ερεθισμό του στήθους

30 στις 100 γυναίκες, έχουν παραδεχτεί πως φτάνουν σε οργασμό μόνο με τον ερεθισμό του στήθους τους. Οι Άγγλοι το λένε nipple orgasm. Το στήθος είναι ερωτογενής ζώνη. Αυτό είναι το πρώτο δεδομένο. Κράτα το. Το δεύτερο είναι πως το στήθος, όταν διεγείρεται, ενεργοποιεί την ίδια περιοχή στον εγκέφαλο μ’ εκείνη που «βαράει alarm» όταν ερεθίζεται ο κόλπος και η κλειτορίδα. Η παραπάνω θεωρία περί ερωτικής κορύφωσης «με το στήθος μόνο» είναι επιβεβαιωμένη επιστημονικά και ήδη δημοσιευμένη από το 2011 στην Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής (Journal of Sexual Medicine).

Την ώρα της γυμναστικής

Σίγουρα όταν ιδροκοπάς μέσα στο ομαδικό, το τελευταίο πράγμα που έχεις όρεξη να κάνεις είναι σεξ, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που ευνοούν την εν λόγω λειτουργία εκείνη τη στιγμή. Πρόκειται για όσες εστιάζουν στην ευαίσθητη περιοχή και σ’ εκείνη των γλουτών και της λεκάνης, όπως είναι να τα βαθιά καθίσματα και η άρση της λεκάνης, η οποία ενεργοποιεί τη συγκεκριμένη περιοχή. Για να μην πούμε για τις ασκήσεις Kegel.

Η άσκηση που θα σε κάνει να απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ

Ενώ κοιμάσαι

Οι άντρες είναι συνηθισμένοι στην ιδέα της εκσπερμάτωσης κατά τη διάρκεια του ύπνου, αφού η ονείρωξη είναι μια κατάσταση που τους συμβαίνει από τότε που είναι ακόμα μικρά παιδιά. Κι όμως, τα υγρά όνειρα έχουν και θηλυκή εκδοχή. Γιατί σύμφωνα με έρευνα, το 37% των γυναικών έχει βιώσει μια σχετική εμπειρία ονείρωξης ενώ κοιμάται. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι ο νυχτερινός οργασμός στο γυναικείο μυαλό δεν έχει ως προαπαιτούμενο ένα σεξουαλικά φορτισμένο όνειρο, ούτε απαιτεί να είναι νύχτα για να έρθει. Αρκεί ο ύπνος. Βασικά, δεν προϋποθέτει καν ερεθισμό στην προφανή περιοχή. Ίσως να οφείλεται στη μη εκτόνωση της σεξουαλικής δραστηριότητας ή σε σεξουαλικές επιθυμίες που κατά την διάρκεια της ημέρας κάποιος μπορεί να μη θέλει ή να μη μπορεί να ολοκληρώσει.

Με πρωκτικό σεξ

Η άποψη ότι το πρωκτικό σεξ είναι απόλαυση κυρίως ή- ακόμα χειρότερα- μόνο για τον άνδρα είναι κάτι που σίγουρα δεν ακούς πρώτη φορά. Για τη μέση γυναίκα αποτελεί ταμπού και σίγουρα όχι μία αυθόρμητα ευχάριστη κατάσταση, ειδικά όταν το παιχνίδι δεν συμπεριλαμβάνει γενναιόδωρη λίπανση της περιοχής. Ωστόσο, αυτό που ισχύει είναι πως υπάρχει μια μερίδα γυναικών, έστω και περιορισμένη σε σχέση με το σύνολο, που μπορεί και φτάνει σε οργασμό κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ. Αυτό συμβαίνει γιατί η κλειτορίδα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις εσύ. Εκτείνεται βαθιά στο πυελικό δάπεδο, φτάνοντας μέχρι τον πρωκτό και τον ορθό.