SEX

4 επιστημονικά αποδεδειγμένοι τρόποι που οδηγούν στους καλύτερους οργασμούς

Είναι επιβεβαιωμένοι τρόποι, μέσα από έρευνες και μελέτες, που σε φέρνουν πιο κοντά στην κορύφωση. Βελτιώνουν την ποιότητα των οργασμών σου, οι οποίοι βιώνονται μεγαλοπρεπώς και με αυξημένη συχνότητα. Το κοινό τους σημείο είναι πως θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τον τρόπο που αντιδρά το σώμα σου και θα μπορείς να το ελέγχεις. Ναι ο γυναικείος οργασμός παραμένει το πιο μαγικό μυστήριο, αλλά η επίτευξή του δεν πρέπει να είναι γρίφος.

Κάνε σεξ όσο πιο συχνά μπορείς

Αυτονόητο δεν είναι; Όσο περισσότερο εξασκείς κάτι, τόσο πιο πολύ έρχεται το αποτέλεσμα αυτού. Έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2014 στην Επιθεώρηση της Εξελικτικής Ψυχολογίας η συχνότητα του οργασμού σχετίζεται σε υψηλό βαθμό με την έντασή του.

Απόφυγε το πολύ αλκοόλ

Οι κλινικοί σεξολόγοι αναφέρουν πως όταν πίνεις πολύ εμποδίζεις το κορμί σου από το να κάνει focus στη σεξουαλική κορύφωσή σου κι αυτό γιατί το αλκοόλ αναστέλλει την αιμάτωση του κόλπου σου, το οποίο συνεπάγεται ότι μειώνει τόσο την αίσθηση όσο και τη φυσική λίπανση της περιοχής.

Αυτοϊκανοποιήσου

Η Νο1 εξάσκηση όσον αφορά στον οργασμό είναι ο αυνανισμός, ο οποίος προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό: μειώνει τις κράμπες κατά την περίοδο, ρίχνει το στρες και σε βοηθάει να ανακαλύψεις το σώμα και την ερωτική σου ταυτότητα.

Κρατήσου

Ο έλεγχος του οργασμού σου, δηλαδή το να σταματήσεις λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή είναι μία βασανιστική πλην αποδεδειγμένα αποτελεσματική τακτική που κάνει τον επερχόμενο οργασμό ακόμα πιο έντονο.