SEX

Το στιλ εσωρούχων που προτιμούν οι άντρες στις γυναίκες

Γυναικεία εσώρουχα, αυτός ο γρίφος. Κάθε θηλυκό έχει το δικό της προσωπικό στιλ τόσο όσον αφορά στα σχέδια όσο και στα χρώματα των εσωρούχων που λατρεύει να φορά. Όλες, όμως, έχουν την ίδια αγωνία. ''Θα του αρέσει''; Εννοείται πως τίποτα δεν εξαντλείται στην επιλογή των εσωρούχων σου. Αλλά στο βαθμό που παίζουν κι αυτά ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι, δεν θα ήταν κακό να ρίξουμε μια ματιά στα αποτελέσματα της παρακάτω έρευνας.

Έρευνα που έχει παρουσιάσει στο παρελθόν η βρετανική Daily Mail προδίδει τα ανδρικά γούστα και μάλιστα με… ποσοστά, καθιστώντας σαφές πως υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία που δεν αφήνουν κανένα αρσενικό ασυγκίνητο.

Κατά κοινή ομολογία, οι άντρες που συμμετείχαν στην έρευνα υποστήριξαν πως τα εσώρουχα που θα επιλέξει η παρτενέρ τους επηρεάζουν την άποψή τους όσον αφορά στο πόσο ελκυστική τη θεωρούν. Με άλλα λόγια, ένα εσώρουχο που δεν χαίρει της δικής τους εκτίμησης, μπορεί να μειώσει την επιθυμία τους για εκείνη. Σου ακούγεται υπερβολικό, παράλογο; Κι όμως, το 86% των ερωτηθέντων, αυτό ακριβώς υποστήριξε.

Τα πιο ”απαγορευμένα ” εσώρουχα αποδεικνύονται τα παλιά μας, καθώς το 52% των ανδρών δήλωσε πως δεν τα θεωρούν σέξι ούτε στο ελάχιστο. Ακόμα, κάτι που δεν αρέσει στην πλειονότητα των αρσενικών είναι οι κορσέδες –κι όμως!-, τους οποίους οι γυναίκες θεωρούν ιδιαιτέρως δελεαστικούς. 

Στην εν λόγω έρευνα μόλις 6 στους 100 δήλωσαν λάτρεις του babydoll, ενώ το 19% έδειξε να προτιμά τα string εσώρουχα.

Τι προτιμούν τελικά στην πλειονότητά τους;

Σύμφωνα με το 42% των συμμετεχόντων, τη μάχη κερδίζουν τα σετ εσωρούχων ανεξαρτήτως χρώματος. Κυρίως όταν αυτά συνδυάζονται με ψηλές κάλτσες και ζαρτιέρες στο ίδιο χρώμα.

Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε. Όπως και να ‘χει, εσύ συνέχισε να φοράς τα εσώρουχα μέσα στα οποία αισθάνεσαι ο εαυτός σου, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο πάντα στο σεξ και παντού: Να περνάς καλά 😉