SEX

Το κόμμα που ψηφίζεις θα μας πει πόσο καλό σεξ κάνεις

Μια νέα έρευνα του YouGov, η οποία συμπεριλαμβάνεται σε ένα βιβλίο με τίτλο "Sex, Lies and the Ballot Box", υποστηρίζει πως η σεξουαλική ευτυχία των ανθρώπων μπορεί και να έχει σχέση με την ψήφο τους.

Τα αποτελέσματα από 19000 ανθρώπους με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Δανία και τη Σουηδία, έδειξαν πως εκείνοι που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί και ακροδεξιοί, είναι και εκείνοι που δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι σεξουαλικά.

Με λίγα λόγια όσο περισσότερο τείνεις προς την ακροδεξιά, τόσο καλύτερο σεξ κάνεις.

(Whaaaaaaaaat?)

Για παράδειγμα τα νούμερα στη Μεγάλη Βρετανία ήταν 73 τοις εκατό ικανοποιημένοι σεξουαλικά δεξιοί, έναντι 66 τοις εκατό για εκείνους που κινούνται σε πιο αριστερά μονοπάτια.

Επίσης το 71 τοις εκατό των ακροδεξιών δηλώνει ικανοποιημένο με τη ζωή του, ενώ το 62 τοις εκατό των ακροαριστερών μπορεί να κάνει την ίδια δήλωση.

Στη Γαλλία βέβαια, οι αριστεροί είναι πιο χαρούμενοι, αφού μόνο το 57 τοις εκατό των δεξιών δηλώνει ικανοποιημένο με τη ζωή του. Ο επικεφαλής του YouGov, Joe Twyman λέει “Προφανώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να εξηγήσουν τη σεξουαλική ευτυχία ενός ατόμου και αυτή  έρευνα δεν δείχνει ότι με το να αλλάξεις τις πολιτικές σου απόψεις θα ικανοποιείσαι περισσότερο στο κρεβάτι (σ.σ.:ή σε οποιοδήποτε άλλο έπιπλο).

Αυτό όμως που μπορούμε να δούμε μέσα από τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ότι σε αντίθεση με την κοινή γνώμη, οι άνθρωποι που ανήκουν στο ακραίο, δεξιό κομμάτι του πολιτικού φάσματος είναι εκείνοι που απολαμβάνουν περισσότερο τη σεξουαλική τους ζωή – κι αυτό αποδείχτηκε μελετώντας ανθρώπους σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις”.