SEX

Τα πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στο σεξ σύμφωνα με τις γυναίκες

Ορισμένα πράγματα δεν συνδυάζονται, όπως για παράδειγμα το σεξ και τα νεύρα. Παράταιρα πράγματα, δεν κολλάνε, δεν πάνε μαζί. Στο σεξ πρέπει να περνάμε καλά όλοι. Οπότε ο ένας πρέπει να σκέφτεται τον άλλο, να μην κάνει πράγματα που τον χαλάνε και τον εκνευρίζουν. Πόσο αυτονόητα όλα αυτά κι όμως, πρέπει να τα επισημαίνουμε μάλλον.

Γιατί οι έρευνες, όπως αυτή που θα σου παρουσιάσω ευθύς αμέσως μαρτυρούν πως γίνονται λάθος πραγματάκια στο κρεβάτι. Σύμφωνα με poll που έκανε το therooster.com, στην ερώτηση «τι είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος κατά τη διάρκεια του σεξ;», οι βασικές απαντήσεις είναι πέντε. Έχουν ζηστεί αυτά που δήλωσαν τα κορίτσια που συμμετείχαν στην έρευνα.

Το 30% βρίσκει άκρως ενοχλητικό να μην έχει ιδέα ο παρτενέρ πού βρίσκεται η κλειτορίδα. Όντως, δεν το λες και πολύ ευχάριστο να μην ξέρει ο άλλος τι και κυρίως πού πρέπει να χαϊδέψει τρυφερά. Ένα επίσης 30% ψήφισε ως άκρως εκνευριστική την πρόωρη εκσπερμάτωση ή για να το πούμε πιο απλοϊκά, να τελειώνει ο άλλος πάρα πολύ γρήγορα και να λήγουν όλα άδοξα. Ένα 22% τσαντίζεται με τους σιωπηλούς εραστές, εκείνους που κάνουν σεξ στη βούβα- μια ξεκάθαρη ξενέρωτη στάση-. Το 10% ενοχλείται όταν ο παρτενέρ αρπάζει τα σημεία που υπάρχουν παραπάνω κιλάκια. Εδώ κορίτσια θα τα χαλάσουμε. Μάλλον ο άνθρωπος δεν το κάνει επίτηδες, του αρέσουν τα πιασίματα και πολύ καλά κάνει. Στον έρωτα κόμπλεξ δεν χωρούν. Και πάμε παρακάτω για να καταλήξουμε σ’ ένα 8% που τα παίρνει στο κρανίο όταν ο κύριος μπερδεύει το αιδοίο με τον πρωκτό και πάει να μπει επίμονα σε λάθος σημείο. Λογικό.