SEX

Τα παράξενα πράγματα που σκέφτονται άντρες και γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ

Όταν ξεντύνεστε και πέφτετε στο κρεβάτι (ή όπου αλλού) για να κάνετε παθιασμένο σεξ, καμιά φορά τυχαίνει να μην είσαι 100% εκεί. Ή το ίδιο μπορεί να τύχει και σ' εκείνον. Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο πράγμα στον κόσμο να συνειδητοποιείς ότι τη στιγμή που κάνετε σεξ, το μυαλό σου ταξιδεύει αλλού, αλλά φαντάσου πόσο δυσκολότερο είναι για τον άλλον αν φτάσει στο σημείο να το καταλάβει.

Και πες ότι όντως το βλέμμα σου/του είναι τόσο χαμένο ή οι κινήσεις μαρτυρούν ότι σκέφτεστε κάτι άλλο, αλλά τι είναι πραγματικά αυτό που μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή από εκείνη τη στιγμή που υποτίθεται πρέπει όλες σου οι αισθήσεις να είναι σε έξαρση;

Μια έρευνα από την Αυστραλία η οποία πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 5000 ανθρώπους, βρήκε από τρία πράγματα που σκέφτονται οι γυναίκες και τρία που σκέφτονται οι άντρες, όταν το μυαλό τους φεύγει από τη σεξουαλική πράξη στην οποία εμπλέκονται μια δεδομένη στιγμή. Τα ευρήματα – ειδικά για τις γυναίκες – δεν τα λες και τόσο φυσιολογικά.

Ας ξεκινήσουμε από τα αναμενόμενα, που είναι τα αποτελέσματα των ανδρών. Όταν, λοιπόν, δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο σεξ σκέφτεται τα εξής:

1. Πορνό

2. Πρώην

3. Φαγητό

*Την πρώην δεν τη συγχωρούμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Οι γυναίκες όμως τι σκέφτονται;

1. Αθλητισμό

2. Δουλειά

3. Τηλεόραση

*Αυτά μπορώ να τα δεχτώ μόνο αν ο αθλητισμός, σημαίνει ότι σκεφτόμαστε τον Πικέ, η δουλειά εντάξει περνάει σαν ανησυχία, ενώ στην τηλεόραση ίσως αν ονειρευόμαστε κάτι σαν τον Σωτήρη Κοντιζά;