SEX

Τα 2 χαρακτηριστικά που έχουν οι καλύτεροι παρτενέρ στο σεξ

Η πρώτη φορά στο κρεβάτι με κάποιον καινούριο παρτενέρ προφανώς δεν είναι και η πιο άνετη. Αμφιβολίες για το πώς θα σου φανεί το σεξ μαζί του, ανασφάλειες για το πώς θα του φανεί το σεξ μαζί σου και βασικά ένα τεράστιο ερωτηματικό για το αν θα υπάρξει χημεία μεταξύ σας. Εν ολίγοις, αν θα περάσεις καλά ή θα προτιμούσες να είχες πάει να απλώσεις τα ρούχα.

Καιρός να απελευθερωθείς από το άγχος της επίδοσης. Ποιος είπε ότι χρειάζεται να εξαντλήσεις τη φαντασία σου στις στάσεις και κινήσεις στο σεξ προκειμένου να εντυπωσιάσεις;

Πρόσφατη έρευνα του site γνωριμιών Singles in America στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 5.500 ενήλικες χωρίς σχέση και από διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ, εθνικότητες και κατηγορίες εισοδήματος, διαπίστωσε ότι το 83% των singles (ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό) θεωρούν ότι το καλό σεξ δεν εξαρτάται από τις εντυπωσιακές επιδόσεις, αλλά από το αν ο παρτενέρ ήταν τόσο ενθουσιώδης όσο και προσεκτικός μαζί τους.

Προφανώς η εμπειρία του οργασμού έπαιξε ρόλο για την αξιολόγηση του σεξ, αλλά κρίθηκε λιγότερο σημαντική. Το ίδιο και η ικανότητα επικοινωνίας με τον παρτενέρ, αλλά και η δεινότητα του στα φιλιά.

Η έρευνα εξέτασε και όσα κάνουν την ερωτική διάθεση να πηγαίνει περίπατο και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι μακράς διαρκείας ομιλίες κατά τη διάρκεια του σεξ, έλλειψη πάθους, έλλειψη κινητικότητας, αλλά και -ακολουθεί εξαιρετικά ενδιαφέρον εύρημα- να μη λέει «σ’αγαπώ» όταν τα πράγματα προχωρήσουν μεταξύ σας και η σχέση φτάσει σε αυτό το σημείο.

Η πλειονότητα συμφώνησε ότι το σεξ γίνεται καλύτερο μετά από κάποιο αριθμό φορών με κάποιον, οπότε δε χρειάζεται να αγχώνεσαι αν η πρώτη φορά ήταν ένα φιάσκο.

Όσο για την καυτή πατάτα του θέματος, δηλαδή τα one night stands,  30% των αντρών είπαν ότι πρόκειται για το καλύτερο είδος σεξ, μια άποψη που βρήκε σύμφωνο μόνο το 15% των γυναικών. Παραδόξως βέβαια, οι άντρες χρησιμοποιούν 3 φορές περισσότερο αυτό το είδος συνεύρεσης προκειμένου να φτιάξουν μια σχέση μετά από αυτό ενώ 48% των millenials κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχει σύνδεση και αν θα μπορούσαν να κάνουν σχέση με αυτό το άτομο.