SEX

Ποια μέρα και ώρα πρέπει να κάνεις σεξ, αν θες να γίνεις μάνα

Η απόκτηση ενός παιδιού είναι μία περίεργη υπόθεση. Σε κάποιες γυναίκες τυχαίνει "για πλάκα" και άλλες πρέπει να παλέψουν πραγματικά πολύ για να γίνουν μητέρες. Ένα πολύ λεπτό case, που στις περισσότερες περιπτώσεις προϋποθέτει σεξ για να προκύψει το μπεμπέ, και κυρίως σωστό timing.

Βρετανοί επιστήμονες είχαν την περιέργεια να δουν πότε με χρονικά δεδομένα γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά στη συγκεκριμένη χώρα. Αυτά που προέκυψε είναι ότι στις 6 Σεπτεμβρίου. Το οποίο συνεπάγεται ότι στις 2 Ιανουαρίου και μάλιστα στις 22:36 σημειώνεται ο εμγαλύτερος αριθμός επιτυχημένων ερωτικών συνευρέσεων.

“Ναι, αλλά γιατί τότε”; Αναρωτιέσαι. Η εξήγηση είναι πολύ λογική και την έδωσε το 73% των ζευγαριών που συμμετείχαν στην έρευνα: Στις 2 του μήνα είσαι σπίτι, χαλαρώνεις με το έτερον ήμισυ, θες να ξεχάσεις όλα όσα έχεις φάει και πιει με λύσσα τις προηγούμενες μέρες και το ένα φέρνει τ’ άλλο. Το 48% συμπλήρωσε πως τις μέρες αυτές έχει κέφι και διάθεση, άρα κίνητρο να κάνει σεξ, ενώ το 28% λέει ξεκάθαρα πως όλη αυτή η εορταστική διάθεση φουντώνει το πάθος για τον σύντροφο.

Το 71% δήλωσε μάλιστα πως η ιδανική ώρα για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια είναι όταν το ρολόι 22:36. Το γιατί δεν το εξήγησε κανένας βέβαια, αλλά τέλος πάντων. Α, επίσης το 36% από όσους έχουν πιάσει παιδί τη 2 μέρα του Γενάρη ήταν λίγο ζαλισμένοι από το ποτό. Κι αυτό λογικό.