SEX

Οι straight γυναίκες προτιμούν να βλέπουν γυμνές γυναίκες αντί για (γυμνούς) άντρες

Μετά από εκείνη τη μελέτη του Πανεπιστημίου του Essex που κατέληγε στο πόρισμα "Οι γυναίκες είναι είτε bisexual είτε γκέι αλλά ποτέ straight" μία ακόμα έρευνα έρχεται να "κλειδώσει" τη θεωρία περί by default ρευστότητας στις σεξουαλικές προτιμήσεις μας.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff το ‘ψαξε περαιτέρω και ευπειθώς αναφέρει πως η πλειοψηφία των straight γυναικών απολαμβάνει τη γυμνή εικόνα μιας γυναίκας το ίδιο και φορές περισσότερο από την αντίστοιχη ενός άντρα (αναγνώστριες και συντάκτρια κουνάνε κεφάλι κι επιβεβαιώνουν).

 

To πείραμα ήταν απλό: Οι συμμετέχοντες- άντρες και γυναίκες- κλήθηκαν να κοιτάξουν φωτογραφίες που απεικόνιζαν γυμνά αντρικά και γυναικεία σώματα, στις οποίες παρεμβάλλονταν κουκίδες μετά από ένα πέμπτο του δευτερολέπτου. Ενώ οι άντρες παρατηρούσαν πιο γρήγορα πως τα θηλυκά κορμιά έφευγαν από το οπτικό τους πεδίο, ο ρυθμός αντίδρασης των γυναικών ήταν ίδιος είτε το σώμα ήταν αντρικό είτε γυναικείο.

Παρόλο λοιπόν που οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν straight, το γυναικείο κορμί αποτελεί ένα unisex αισθησιακό θέαμα. Κι αυτό τι σημαίνει; Πως οι γυναίκες γουστάρουν γυναίκες; Ναι, αλλά όχι στο βαθμό που να τις κάνει όλες καταπιεσμένες λεσβίες. Ας συμφωνήσουμε απλά στο ότι ο θαυμασμός προς το καλαίσθητο γυναικείο κορμί είναι υπεράνω φύλου.