Οι άντρες ψήφισαν το πιο σέξι σημείο του γυναικείου σώματος

Ποιο σημείο του σώματος ελκύει ερωτικά τα περισσότερα αρσενικά; Μία νέα έρευνα απαντάει.

Το αμερικανικό site αθλητικού εξοπλισμού Fitrated πραγματοποίησε πρόσφατα μία έρευνα ώστε να διερευνήσει ποιο είναι εκείνο το σημείο στα κορμιά ανδρών και γυναικών που ελκύει σαν μαγνήτης, ξυπνάει τα πάθη, γεννάει φαντασιώσεις και γενικώς θεωρείται ως το πιο σέξι από το αντίθετο φύλο και στέκει ως αφορμή ώστε να προκύψει ερωτισμός.

Για τον "ιερό" αυτό σκοπό στην έρευνα ανταποκρίθηκαν πάνω από 2.000 χρήστες, straight και gay άντρες και γυναίκες, οι οποίοι εξέφρασαν τις αδυναμίες τους. Σύμφωνα λοιπόν με την εν λόγω έρευνα, το 48% των ανδρών, που το λες και πλειοψηφία, προτιμάει τις γυναίκες που τιμούν τις καμπύλες τους και δεν προσπαθούν να τις εξαφανίσουν για να γίνουν skinny (ακούς; ακούω να λες!).

Ο κανονικός σωματότυπος έχει ένα 24,1% ποσοστό θαυμαστών, ενώ το πολύ αδύνατο καλούπι αρέσει στο 22,4% των αντρών. Οι πολύ μυώδεις γυναίκες τρελαίνουν ένα 3,8%.

Όσον αφορά τώρα στο πιο σέξι σημείο του γυναικείου σώματος, εκείνοι που ψηφίζουν γυναίκες με καμπύλες ή έστω κανονικό σώμα, εστιάζουν στο στήθος τους όσο οι υπόλοιποι, οι fans του λεπτού σωματότυπου, επικεντρώνονται πρωτίστως στα οπίσθια. Καμία έκπληξη βρε παιδιά. Μια φορά να πείτε "μάτια", "μύτη", "μαλλιά"; Ποτέ, κανείς.

Αντίστοιχα οι gay γυναίκες ταυτίστηκαν με την πρώτη κατηγορία αντρών, δηλαδή "καμπύλες και στήθος".

Ωστόσο όλα αυτά δεν προκαλούν καμία έκπληξη. Αυτό που κάπως έχει μία πλάκα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία της συγκεκριμένης έρευνας αποφάνθηκε υπέρ των γυμνασμένων χεριών στο αντρικό σώμα. Αρσενικά με μπράτσα δηλαδή, ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Τι να πεις...

Το πιο καλό και χρήσιμο κομμάτι αυτής της έρευνας είναι σίγουρα η τοποθέτηση του ίδιου του site, το οποίο επισημαίνει κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες: Είναι ωραίο να τραβάς την προσοχή των άλλων, δεν είναι αυτοσκοπός. Το σώμα σου είσαι εσύ και πρέπει να το αγαπάς. 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ