Τρίο στο σεξ: πώς νιώθουν οι γυναίκες γι' αυτό

Αν σε έχει ρωτήσει πώς θα σου φαινόταν αν μεγάλωνε η παρέα σας στο σεξ, τότε ξέρεις.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα θέλαμε να ζητήσουμε ή να κάνουμε, αλλά δεν τολμάμε, είτε εξαιτίας της φύσης των πραγμάτων αυτών, είτε γιατί φοβόμαστε την απάντηση. Αρκετά από αυτά, έχουν να κάνουν με το σεξ.

Το κρεβάτι, αν και είναι ένα έπιπλο στο οποίο θα έπρεπε να νιώθουμε άνετα, αρκετές φορές βάζει φραγμούς στα θέλω μας. Όλες ξέρουμε πόσο κοινό είναι στο ανδρικό μυαλό να κάνει σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Ή και γενικά με περισσότερους ανθρώπους στο ίδιο δωμάτιο.

Με αφορμή αυτή την κοινή ερωτική φαντασίωση, ένα brand κοσμημάτων από την Αυστραλία, το Forktip, ρώτησε 5000 ανθρώπους για την ερωτική τους ζωή και το πώς βλέπουν το σεξ με περισσότερους από έναν παρτενέρ.

Οι αριθμοί για τη γνώμη των γυναικών στο ζήτημα αυτό ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενοι:

Στην ερώτηση αν θα έπαιρναν μέρος σε όργιο με τον σύντροφό τους, οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ποσοστό 56%, "με τίποτα. Ένα 19.9% είπε ότι θα το έκανε μόνο αν τα άλλα ζευγάρια ήταν σέξι, ενώ το 24.1% θα το έκανε μετά από μερικά ποτά. Όταν οι γυναίκες ρωτήθηκαν για το πώς θα έβλεπαν ένα τριο με τον σύντροφό τους και μια άλλη γυναίκα, το συντριπτικό 72.3% απέκλεισε την πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, αφήνοντας ένα πιο τολμηρό 27.7% να σκέφτεται το ενδεχόμενο της γυναικείας παρέας στο κρεβάτι τους.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ