SEX

Το πλυντήριο ρούχων κι άλλα 4 οικιακά αντικείμενα που θα απογειώσουν το σεξ

Τι σχέση έχει η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με το σεξ; Η μπάλα του πιλάτες και το πλυντήριο ρούχων με τον οργασμό σου; Λίγη φαντασία να έχεις, θα συνειδητοποιήσεις πως το σπίτι σου κρύβει θησαυρούς τους οποίους αν αξιοποιήσεις στο ερωτικό παιχνίδι, θα καεί το πελεκούδι. Γιατί ωραία η άπλα του κρεβατιού και η basic ιεροτελεστία στην οποία επιδίδεστε με τον σύντροφό σου, αλλά ο έρωτας χρειάζεται πρωτοτυπία για να παραμείνει ακμαίος- κακά τα ψέματα.

Πλυντήριο Ρούχων

Αποκλείεται να μην το ‘χει πάρει το αυτί σου ήδη, ελπίζουμε να το έχεις δοκιμάσει κιόλας. Αν όχι, μάθε πως το σεξ πάνω στο πλυντήριο των ρούχων εν ώρα λειτουργίας και ιδανικά κατά τη διάρκεια που παίρνει γρήγορες στροφές και κάνει σαν δαιμονισμένο είναι ε-μπει-ρί-α από τις λίγες. Ανέβα πάνω σε μία στάση που σε βολεύει- ο παρτενέρ αναγκαστικά θα σταθεί όρθιος για να γίνει δουλίτσα και οι δυο μαζί πάνω είναι αρκετά δύσκολο task. Θερμές ευχές για συγχρονισμό του οργασμού σας με το στύψιμο των ρούχων.

Μπάλα του Pilates

Πολύ απλά, εκείνος κάθεται, εσύ κάθεσαι από πάνω του σε όλους τους πιθανούς τρόπους και ρολάρετε. Η μπάλα του pilates κάνει κι αυτή την αναπήδηση, η οποία ταιριάζει πολύ με το ερωτικό αρχέτυπο του “μπες-βγες”.

Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα

Μια ταπεινή πλην θαυματουργή εναλλακτική ερωτικού βοηθήματος. Πώς μπορεί να δέσει μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα στο σεξ χωρίς να δείξει κάτι εντελώς παράταιρο; Είσαι στο μπάνιο, πλένεις δοντάκια, φωνάζεις τον καλό σου τάχα μου ότι χάλασε η βρύση, ανεβαίνεις στο νιπτήρα κι αν πιάσει το υπονοούμενο, το ‘πιασε. Σε κάθε περίπτωση, μην απενεργοποιήσεις τη βούρτσα.

Τραπεζάκι σαλονιού

Το 99,9% των τραπεζιών που έχουμε στα σπίτια μας είναι χαμηλά σε ύψος, συνεπώς βολεύουν εξαιρετικά για τη στάση του doggy, όταν έχεις βαρεθεί να βλέπεις το κεφαλάρι του κρεβατιού.

Μονόζυγο

Το πόσο χρήσιμο είναι το μονόζυγο που ‘χει κρεμάσει το αγόρι στα κουφώματα της πόρτας δεν καταλαβαίνεις, όχι μόνο στην εκγύμνασή σας, αλλά και στο σεξ στα όρθια. Διευκολύνει την κατάσταση κάποιος από τους 2 σας να κρατιέται από κάπου. Το καλύτερο όργανο για έλξεις (πόσο #διπλής).