SEX

Τι σχέση έχει το ποδήλατο με τις επιδόσεις σου στο σεξ;

Και για πες, ποδήλατο κάνουμε; Μας αρέσει; Βαριέσαι το πετάλι ή είσαι δεινή ποδηλάτισσα; Σίγουρα σ' έχει πιάσει μία περιέργεια για το πώς συνδέεται τώρα το σεξ με αυτό το είδος της αερόβιας. Πέρα από το γεγονός ότι η γυμναστική φέρνει ενδορφίνες, άρα καλή διάθεση, άρα ερωτική προοπτική, συγκεκριμένα το ποδήλατο δίνει μία επιπλέον ώθηση στη σεξουαλική σου ζωή. Μια αποφασιστική ορθοπεταλιά, για να γίνω λίγο πιο (περι)γραφική.

Επιστήμονες που ανήκουν στην ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου του Τέξας ζήτησαν από δύο ομάδες γυναικών να παρακολουθήσουν ένα ντοκιμαντέρ για ταξίδια και αμέσως μετά μία ταινία αισθησιακού περιεχομένου. Η πρώτη ομάδα είχε κάνει 20 λεπτά ποδήλατο προηγουμένως ενώ η άλλη όχι.

Αυτό που παρατηρήθηκε στις ακτινογραφίες που βγήκαν στη συνέχεια ήταν πως η ροή του αίματος στη λεκάνη των γυναικών που είχαν κάνει ποδήλατο ήταν κατά 169% μεγαλύτερη. Και η αυξημένη ροή αίματος στα γεννητικά όργανα ίσον μεγαλύτερη ευαισθησία, πιο έντονος ερεθισμός, πιο εύκολοι και ισχυροί οργασμοί.

Wanna ride?