SEX

Τι μπορείς να καταλάβεις για έναν άντρα από το εσώρουχό του

Δεν είναι ποτέ "απλά" ένα κομμάτι ύφασμα που καλύπτει τη γύμνια και συγκρατεί την τριβή στον καβάλο του τζιν του. Η επιλογή των εσωρούχων οδηγούν σε ορισμένες σκέψεις για τον εσωτερικό κόσμο εκείνου που τα φοράει. Εντάξει, δεν βγαίνει και ψυχογράφημα, αλλά αυτά τα βασικά που θα σου δείξουν με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις σε γενικές γραμμές, θα σου τα δώσει. Τι φοράει λοιπόν τ' αγόρι μέσα από το παντελόνι;

Το παραπολύ χαλαρό μποξεράκι

Το γνωστό σε όλους μας σώβρακο που ακουμπάει γονατάκι και κανονικά θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί αυστηρά από τα ράφια και τα συρτάρια όλων (εξαιρείται η αγαπημένη 3η ηλικία, αυτή μπορεί να κάνει ό,τι θέλει). Καλέ ποιος τα φοράει ακόμα αυτά και τι κάνεις εσύ μαζί του αλήθεια; Αυτό το άχαρο βαμβακερό σορτς που δεν κρατάει τίποτα- μα τίποτα στη θέση του δεν βγάζει κανέναν αισθησιασμό και ειδικά αν το φοράει ενώ ξέρει ότι μπορεί και να χρειαστεί να βγάλει το παντελόνι του και άρα να το δει γυναικείο μάτι, ε, δεν είναι καλό σημάδι. Το ξέρεις ήδη.

Το σλιπάκι

Βρακί τύπου μαγιό speedo. Μάλιστα. Είναι αθλητής της κολύμβησης ή ποδοσφαιριστής; Δικαιολόγησέ τον, από μικρά μαθαίνουν τα φοράνε τέτοια. Δεν είναι τίποτα από τα δύο και παρόλα αυτά φοράει εσώρουχο με τέτοιο αυθάδικο κόψιμο (που δεν κολακεύει κανέναν); Ένας άνδρας οφείλει να αποχωρίζεται τα βρακάκια του εκεί κοντά στα 10-11. Αν δεν το ‘χει κάνει ακόμα, 2 πράγματα συμβαίνουν: α) Πιστεύει ότι αυτό που φοράει είναι sexy thing και καμία μέχρι σήμερα δεν του ‘χει πει το αντίθετο ή β) Τον βολεύει γιατί είναι αρκετά στενό. Κοίταξε, μην τον χωρίσεις, αλλά μία κουβέντα μαζί του οφείλεις να την κάνεις.

Το στενό κλασικό μποξεράκι

Μερικές φορές δεν είναι κακό να ποντάρουμε στα σίγουρα φίλη μου. Ιδού το εσώρουχο που πρέπει να φοράει το μέσο αρσενικό. Μονόχρωμο πάντα. Και πάνω απ’ όλα όχι ξεχειλωμένο.

Τα μποξεράκι με τη στάμπα

Ένα μεγάλο παιδί, μια ψυχή τόσο χαβαλεδιάρικη που δεν μπορεί να επιλέξει με σοβαρότητα ούτε ένα βρακί. Και να σου ο Ταζ φόρα παρτίδα να σου κάνει “boo”, ο Μπαρτ Σίμπσον, το σπαθί του Νταρθ Βέιντερ ή ακόμα χειρότερα στάμπα με καρδούλες ή μια ατάκα- ευφυολόγημα. Η επιλογή συγχωρείται μόνο αν όλα τα υπόλοιπα εσώρουχά του είναι για πλύσιμο. Εντάξει, έχει χιούμορ τουλάχιστον ο γλυκούλης.

Το εσώρουχο με ενίσχυση

Μεγάλο κορίτσι είσαι, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αν δεις κάτι τέτοιο (#δρόμο)

Το τρύπιο εσώρουχο

Όλοι έχουν τουλάχιστον από ένα, είτε γιατί δεν το έχουν πάρει χαμπάρι (και καλά), είτε γιατί δεν θεωρούν ότι υπάρχει λόγος να το αποχωριστούν για μία τρυπούλα και να σου πω δεν έχουν άδικο. Υπάρχει ένα ΑΛΛΑ: Αν δεν είναι 1-2 αλλά σχεδόν κάθε εσώρουχο με το οποίο εμφανίζεται μπροστά σου τρύπιο, με κλωστές να κρέμονται και λάστιχα σουρωμένα, έχεις κάθε δικαίωμα να υποψιαστείς πως αυτός ο άνθρωπος είναι λιγάκι ανεύθυνος να το πω; Χύμα στο κύμα να το πω; Επιδεικτικά ατημέλητος να το πω; Ναι, όλα αυτά τα υπέροχα.