SEX

Θες να κάνεις σεξ απόψε; 10 εγγυημένα tips για να το πετύχεις

Όπως στρώνεις, κοιμάσαι λέει το γνωμικό και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο ταιριαστό γι' αυτό που θα αναλύσουμε στις επόμενες γραμμές. Είσαι σίγουρη πως απόψε θες σεξ μαζί του; Έγινε! Στόχος των παρακάτω οδηγιών είναι να τραγουδάει από μέσα του το "Σε θέλω σαν τρελός" ή κάποιο αντίστοιχο τραγουδάκι του ρεπερτορίου που τον συγκινεί και να περιμένει πώς και πώς για να σε δει. Θέλω να τον φανταστείς σαν το μοσχαράκι που πρέπει να σιγοψήσεις για ώρες πριν το φας.

Στείλ’του μια φωτογραφία σου, αντί για καλημέρα

Να μην παραείναι τρυφερή ή ουδέτερη γιατί δεν θα περαστεί απευθείας το μήνυμα. Να ‘χει κάτι σέξι το θέαμα βρε παιδί μου, ό,τι σε εκφράζει. Εσύ ξέρεις τα γούστα του, κινήσου αναλόγως.

Αφηγήσου του μία φαντασίωσή σου

“Σε είδα στον ύπνο μου” πες του, και περίγραψέ του κάτι που θα ήθελες να κάνετε παρεούλα το βραδάκι. Κι ας έχεις δει όνειρο τη θεια σου τη Φωφώ να σφάζει με ψαλίδι 5 κοκόρια. Εσύ θα πεις αυτό που πρέπει.

Βάλε ροκ μουσική

Γιατί έχει επιβεβαιωθεί πως ανάβει τα αίματα. Όσο πιο έντονος ο ήχος, τόσο πιο σίγουρη η έκρηξη τεστοστερόνης του. Ξύπνα τον με AC/DC και θα με θυμηθείς.

Ενδεικτικά αυτό:

Κάνε ματάκια

Το αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να το κοιτάς κατάματα μια μέρα σαν κι αυτή. Eye contact μέχρι ν’ αλληθωρίσετε.

Δώσε του μία υπόσχεση

Του αρέσει το μασάζ;- μα τι ρωτάω, σε ποιον δεν αρέσει να τον τρίβουν;- δεσμεύσου ότι το βράδυ που θα συναντηθείτε θα τον κάνεις αλοιφή. Η προσμονή της χαλάρωσης έχει κάτι το διεγερτικό.

Κλείσ’ του ραντεβού

Κάνε του την έκπληξη. Εσένα δεν θα σε εξίταρε να σου στείλει ένα μήνυμα όπως “στις 22:00 θα σε περιμένω στο τάδε μέρος” (από ξενοδοχείο κι εστιατόριο μέχρι παραλία και γήπεδο); Ε, το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Ψυχούλα έχει κι αυτός.

Εξαφανίσου για μερικές ώρες

Άφησέ τον να σε αναζητήσει λιγάκι, να μην ξέρει πού είσαι, να σε ψάξει, να ανησυχήσει, να νιώσει την έλλειψή σου. Για μερικές ώρες όλο αυτό, μην τον πεθάνεις τον άνθρωπο. Λίγο να του ανέβει η αδρεναλίνη θέλουμε, όχι να καταλήξετε σε δράμα.

Φόρα κάτι κόκκινο

Επιβεβαιώνεται περίτρανα από έρευνες πως το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, αφού δίνει σ’ εκείνη που το φοράει μια σέξι όψη.

Πες του το ανοιχτά

Ειλικρίνεια πάνω απ’ όλα φίλη μου. Δεν σε συμβουλεύω να του πεις την ατάκα “απόψε θα κάνουμε σεξ”, γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται σαν “απόψε θα φτιάξω φασολάκια” ή “απόψε θα κάνουμε τρικέφαλα”. Είναι κομματάκι γραφική μια τέτοια ανακοίνωση. Ωστόσο μπορείς να του πεις αυτό που νιώθεις. Ότι δηλαδή περιμένεις να βρεθείτε από κοντά και να του δείξεις πόσο τον θες (βάλε και κανένα γουινκ γουινκ emoticon να μπει στο νόημα).

Ψήσε μια κολοκυθόπιτα

Μην γελάς καθόλου. η μυρωδιά της φρεσκοψημένης κολοκυθόπιτας όταν συνδυάζεται με άρωμα λεβάντας αυξάνει την αιμάτωση του πέους πολύ περισσότερο από 23 κλασικές αισθησιακές μυρωδιές, αναφέρει μελέτη Ερευνητικού Κέντρου που εδράζεται στο Σικάγο και ασχολείται με την επίδραση της μυρωδιάς και της γεύσης στην ανθρώπινη λίμπιντο.