SEX

Τα σημεία που θέλει να τον αγγίζεις στο σεξ

Όχι, δεν θα σου μιλήσω για τη βουβωνική του χώρα και το πόσο ευχαριστιέται όταν τον αγγίζεις στο προφανές σημείο. Τα πιο ερωτικά σημεία του κορμιού του δεν είναι απαραίτητα ό,τι συμπεριλαμβάνεται σ' αυτά που παραδοσιακά λέμε "επίμαχα", αλλά σε λιγότερο προφανείς περιοχές που το χάδι σου του προκαλεί σεισμό ερωτικό, αισθησιακό κοκομπλόκο κι άλλα τέτοια ανατριχιαστικά- με την καλή την έννοια.

Τα χείλη

Όχι όταν τον φιλάς, κάποια άλλη στιγμή, χάιδεψε με το δάχτυλό σου απαλά τα χείλη του. Αν δεν είναι νευρόσπαστο, θα του αρέσει γιατί ερεθίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τα νεύρα στην περιοχή αυτή, απελευθερώνεται οξυτοκίνη, η ορμόνη της αγάπης.

Ο αυχένας

Μασαζάκι ή τρυφερό επαναλαμβανόμεν χάδι με τις άκρες των δαχτύλων σου, κάτω από τη γραμμή των μαλλιών και μέχρι τα ωμάκια του. Ντοπαμίνη και σεροτονίνη σε κουβάδες.

Τα αυτιά

Ε καλά τώρα, το ξέρουν και οι πέτρες πως τα αυτάκια δεν τα έχουμε μόνο για ν’ ακούμε. Όπως εσύ, έτσι κι εκείνος έχει μία ερωτογενή ζώνη στα αυτιά. Όταν το αυτί ερεθίζεται, το κεντρικό νευρικό σύστημα έρχεται σε εγρήγορση και αυτό βγαίνει προς τον εγκέφαλο, ο οποίος διεγείρεται και από ‘κει κατεβαίνει πιο χαμηλά, you know. Γνωστό το δρομολόγιο της ηδονής (ΤΙ ΛΕΩ).

Οι κάτω κοιλιακοί

Εκεί που τοποθετείται η ζώνη του Απόλλωνα. Χαμηλά στην κοιλιά του, σε απόσταση αναπνοής από το πέος του μπορείς να φιλήσεις, να χαϊδέψεις, να φυσήξεις, να ακουμπήσεις παγάκια, γενικώς ό,τι σ’ ευχαριστεί, θα τον ευχαριστήσει και πάει λέγοντας. Το καλό γυρνάει πάντα φίλη μου.

Οι πατούσες

Οι φτέρνες των ποδιών, αν δεχθούν πίεση, από (γυναικεία) δάχτυλα, προκαλούν σεξουαλική διέγερση. Δεν το λέω εγώ, οι ρεφλεξολόγοι από καταβολής της συγκεκριμένης πρακτικής. Μασάζ στα πόδια είναι καλύτερο δώρο κι από μπάλα του μπάσκετ, για έναν άντρα.