SEX

Τα 7 άγνωστα σημεία που απολαμβάνεις να σε αγγίζει στο σεξ

Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι τα μαλλιά, το στήθος ή η πλάτη χαμηλά είναι τα μόνα μέρη που αν αγγίξει χέρι άντρα που ποθείς, οι ανατριχίλες είναι διαδοχικές και εκτεταμένες. Αμ δε! Υπάρχουν κι άλλα, λιγότερο αυτονόητα μέρη με πολύ ευαίσθητους αισθητήρες που αποζητούν το χάδι και ξυπνάνε τις αισθήσεις και τον ερωτισμό σου. Όπως:  

Το εσωτερικό των μηρών

Ναι, στους προσαγωγούς σου. Είναι μεγάλη έκπληξη το πόσο απολαυστικό είναι το άγγιγμα σε αυτό το σημείο, το οποίο είναι τόσο κοντά αλλά και μακριά από την ευαίσθητη περιοχή.

Χαμηλά στα πόδια

Το Pulp Fiction μας δίδαξε πως το να τρίβεις τις πατούσες της γυναίκας κάποιου άλλου μπορεί να γίνει αφορμή για φονικό. Το μασάζ ποδιών για μερικές είναι εφάμιλλο του σεξ. Ναι. Τόσο διεγερτικό. Κάτι ξέρουν οι foot lovers.

Οι λοβοί των αυτιών

Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο άγγιγμα γι’ αυτό και θα σου προκαλέσουν ανέλπιστη ευχαρίστηση όταν έρθουν σ’ επαφή με τα δάχτυλα, τα χείλη ή τα δόντια του.

Οι παλάμες

Τα χέρια δεν τα έχεις μόνο για να αγγίζεις αλλά και για να αγγίζονται. Πάρ’τον από το χέρι και ζήτα του να διασχίσει με τις άκρες των δαχτύλων του την παλάμη σου σε όλη τη διαδρομή μέχρι τη ρίζα της. Θα τρέμεις από χαρά.

Πίσω από τα γόνατα

Τόσο υποτιμημένη κι όμως τόσο ερωτογενής περιοχή, φτιαγμένη για απαλά χάδια.

Η κλείδα

Το χάδι σε μία από τις πιο καλοσχηματισμένες και όμορφες περιοχές του κορμιού σου είναι πάντα ελκυστικό και ακαταμάχητο.

Ο σβέρκος

Ναι έχεις δίκιο, ο σβέρκος μόνο άγνωστη ερωτογενής ζώνη δεν είναι αλλά, στέκομαι για να σου πω μια μικρή ιστορία: Οι Αρχαίοι Ιάπωνες ήταν οι πρώτοι που αναγνώρισαν τη γοητεία του γυναικείου σβέρκου. Βασικά ήταν από τα ελάχιστα μέρη που άφηναν ακάλυπτα οι παραδοσιακές ενδυμασίες των γυναικών της εποχής.