SEX

Τα 5 σημεία του γυναικείου σώματος στα οποία πρέπει να εστιάζει ένας άντρας στο σεξ

Η ερωτογενής ζώνη είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο του ανθρώπινου σώματος, ο ερεθισμός του οποίου προκαλεί σεξουαλική απόκριση. Το ξέρεις ήδη, αλλά είπα να σου δώσω έναν ορισμό. Όσο πιο πολύ πειράζονται τα σημεία αυτά, τόσο πιο γρήγορα και έντονα ανεβαίνει η διάθεση για σεξ. Συνήθως είναι μέρη που κατακλύζονται από νεύρα και η ευχαρίστηση που γεννούν απλώνεται διάχυτα σε όλο το σώμα.

Σαν να σε διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα που δεν σοκάρει. Επειδή είναι πιθανό να του- ή να σας- διαφεύγουν κάποια από τα πιο ευερέθιστα σημεία του γυναικείου σώματος, σου κάναμε μια λίστα, ώστε να ξέρεις κι εσύ προς τα πού να τον κατευθύνεις όταν ψάχνει το κορμάκι σου πόντο – πόντο. 

Το εφήβαιο

Πού είναι αυτό; Ακριβώς πάνω από τον κόλπο κι εξωτερικά. Δεν είναι η κλειτορίδα, αλλά το σημείο που σμίγουν τα χείλη ακριβώς πάνω από αυτήν. Θέλει πολύ απαλές κινήσεις και ανταποκρίνεται άμεσα, ακόμα και στο ελάχιστο άγγιγμα.

Το U-Spot

Είναι το “ξαδερφάκι” του σημείου G (που ακόμα το ψάχνουμε επίσημα καθότι οι απόψεις εξακολουθούν να διίστανται) και είναι εκείνο το παραμελημένο σημείο στο άνοιγμα της ουρήθρας, ακριβώς πάνω από το άνοιγμα του κόλπου. Προσεγγίζεται με τη γλώσσα ή τα δάχτυλα. Ψαχτείτε.

Τα χείλη

Στα πάνω αναφέρομαι, του προσώπου σου. Θα μου πεις, “το ξέραμε αυτό, τόσα φιλιά έχουμε δώσει”, αλλά δεν θα έχεις και τόσο δίκιο. Γιατί αν το καλοσκεφτείς, το τυπικό παθιασμένο φιλί του σεξ εστιάζει στη γλώσσα. Κι εγώ σου μιλάω για πείραγμα των χειλιών σας. Δώσε το καλό παράδειγμα αγγίζοντας τα δικά του με τη γλώσσα σου. Αν του αρέσει (ναι), αυθόρμητα θα κάνει το ίδιο.  

To εσωτερικό των μηρών

Περιοχή υπερευαίσθητη κι αυτή, ευάλωτη στη γλώσσα/χέρια/δόντια του. Το πηγαίνεις ένα επίπεδο παραπέρα ζητώντας του να κάνει ένα κόπο και να πάει μέχρι την κατάψυξη για λίγα παγάκια. Το εσωτερικό των μηρών αντιδρούν υπέροχα στο πολύ κρύο. 

Ο αυχένας

Καθαρόαιμα unisex ερωτογενής ζώνη, την ξέρετε, την εμπιστεύεστε, όπως και το πιο χαμηλό σημείο της μέσης. Αν ξεχνάει αυχένα, τοποθετήσου έτσι ώστε να πάρει το μήνυμα πως το χαϊδολόγημά του και τα φιλιά στην εν λόγω περιοχή μόνο ψηλά μπορούν να σας πάνε. Το σεξ είναι ένα (κι έτσι πρέπει) αλισβερίσι win-win. Παίρνεις; Δίνεις, κι αριστερόστροφα.