SEX

Τα 2 πράγματα που ορίζουν το καλό σεξ, για γυναίκες και άντρες

Όταν ωραία πράγματα συμβαίνουν και μάλιστα αβίαστα, χωρίς ίχνος κόπου και προσπάθειας, τα χαίρεσαι διπλά. Στο σεξ ας πούμε. Να γίνονται όλα από την αρχή με το σωστό κούρδισμα. Να μην παλεύει ο ένας να καταλάβει τον άλλο, να του κάνει τη χάρη, να θέλουν διαιτητή να τους βάλει σε μια σειρά. Τι θέλει ο άλλος, τι θες εσύ.

Ευτυχώς που υπάρχουν κοινοί τόποι και γούστα παρόμοια και κάνουμε χωριό.

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 5.500 αδέσμευτων ατόμων, διαφορετικών ηλικιών, σεξουαλικών προτιμήσεων, εθνικοτήτων και οικονομικής κατάστασης, το 83% των ανθρώπων «βλέπουν» καλό σεξ σ’ έναν σύντροφο που είναι τρυφερός και ενθουσιώδης.

Καλή διάθεση πάνω απ’ όλα, θέλει κι ερώτημα; τι να τον κάνεις τον έρωτα μ’ έναν μουντρούχο;

Που λες, αυτά ψήφισαν ως βασικούς παράγοντες σεξουαλικής διέγερσης και ευοίωνου «σούξου μούξου» τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες. Κι από το «να με κάνει να φτάνω σε οργασμό» πιο πάνω έβαλαν την τρυφεράδα και τον ενθουσιασμό. Γιατί προφανώς τα θεωρούν προϋποθέσεις ώστε να φτάσουν στην κορύφωση. Όλα από το μυαλό ξεκινούν κι εκεί τελειώνουν #διπλής. Ψηλά στη λίστα και το ταλέντο στα χείλη- το πώς φιλάει ο άνθρωπος δηλαδή- και η καλή επικοινωνία. Να ‘χουμε να πούμε και κάτι, σωστό κι αυτό.

Και τι ζητάμε δηλαδή; σεξ μ’ ένα καλό παιδί.

Στο αντίποδα, όλα όσα βγάζουν τη λίμπιντο από την πρίζα, όπως η πολυλογία, η απουσία πάθους, η δειλία και η αμπαλοσύνη στο φίλημα. Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; αν δεν νιώθεις πως ταιριάζεις με τον άλλο, έστω στα βασικά, η χημεία δεν θα έρθει ποτέ, όσο και να ζυμώνεις τις συνθήκες για να φουσκώσει ο έρως. Δε μπαναχει τα μάτια του Αλέν Ντελόν.