SEX

Τα 2 μεγάλα λάθη που κάνουν στο σεξ όσοι είναι κάτω από 25 ετών

Τα one-night stands είναι κι αυτά μία ωραία επιλογή ερωτικής δράσης κι εκτόνωσης. Σεξ χωρίς δεσμεύσεις με άτομα που σου κάνουν το κλικ τουλάχιστον από εξωτερικής άποψης, νέες εμπειρίες, λίγη δράση, η γοητεία του αγνώστου. Πολύ ωραία όλα αυτά και σίγουρα από το τίποτα, χίλιες φορές καλύτερα το σεξ της μια βραδιάς, ειδικά αν είσαι κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά και το αίμα σου βράζει (οξύμωρο αυτό που μόλις έγραψα, καταλαβαίνεις όμως τι εννοώ). Ωστόσο, γίνονται δύο τραγικά λάθη και μάλιστα σωρηδόν. 

Μία νέα έρευνα φέρνει στο φως τις πιο κακές συνήθειες των νέων μεταξύ 15-25 ετών και τα συμπεράσματα δεν είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για τα βλαστάρια μας. Συγκεκριμένα, η γενιά των Millennials κάνει one-night stand χωρίς προφυλακτικό και χωρίς να ρωτάει καν τον guest παρτενέρ του αν έχει κάποια προϊστορία με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Οι επικεφαλής της έρευνας συγκέντρωσαν τις απαντήσεις 1.000 ατόμων έως και 25 χρονών με ολοκληρωμένη σεξουαλική ζωή και χωρίς σταθερή σχέση.

Και συνεχίζω λέγοντας πως το 79% δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό και το 84% δεν μπαίνει καν στον κόπο να κάνει έστω την ερώτηση “hey, μήπως έχεις περάσει κανένα ζόρι με αφροδίσιο”; Τα ποσοστά αυτά εξηγούν γιατί το 68% των ερωτηθέντων παραδέχεται πως έχει μετανιώσει τουλάχιστον μία φορά την επιλογή του να κάνει one-night stand. Επίσης ένα μεγάλο μέρος των νέων αυτών έχουν κάνει τη γνωριμία μέσω application. Ραντεβού στα τυφλά, με τον χειρότερο τρόπο…