SEX

Σεξ στα γρήγορα: Οι 3 στάσεις που θα δοκιμάσετε όταν σας πιέζει ο χρόνος

Καίγεστε #διπλής. Θέλετε ο ένας τον άλλον σαν κολασμένοι αλλά ο χρόνος πιέζει σαν την πρέσα. Τι θα κάνετε; Τους αδιάφορους; ότι δεν τρέχει τίποτα; μπόρα είναι περάσει; όχι φίλη μου, δεν βγαίνει έτσι η ζωή. Αν περιμένεις να έχεις τον χρόνο τον άπλετο για να κάνεις σεξ τον καλό σου, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Το σεξ ιδανικά απολαμβάνεται για ώρες, αλλά και η μία στα γρήγορα μία χαρά βολεύει.

Με τις στάσεις που θα σου αραδιάσω παρακάτω, μόνο τα παντελόνια σας θα κατεβάσετε, μέχρι τα γόνατα.

Στα όρθια

Ε καλά τώρα, σιγά το νέο θα μου πεις και θα ‘χεις και δίκιο. Είστε α) στην πόρτα και κάτι σας ξάναψε πριν βγείτε βόλτα; β) στην τουαλέτα του κτήματος που παντρεύτηκε ο Κωστάκης από τη δουλειά την Αννούλα και ήπιατε λίγο παραπάνω; γ) Οπουδήποτε μακριά από κρεβάτι, καρέκλα, καναπέ; Πιάσε τοίχο, θα σπρώξει. Λίγη προσοχή στα ρούχα σας, μην τσαλακωθούν στα επίμαχα από το μάζεμα και καρφωθείτε.

Στα όρθια α λα doggy

Εσύ πρέπει να πας να πάρεις το παιδί από το νηπιαγωγείο κι εκείνος βιάζεται πολύ. Αλλά κάτι σας τη σβούριξε και δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι το βράδυ. Μαζί σας, αφαιρέστε τα απαραίτητα και περάστε καλά, για λίγο. Η παραλλαγή με το doggy (στην οποία δηλαδή ενώ είστε και οι δύο όρθιοι, εσύ σκύβεις και λυγίζεις μέση κατά 90 μοίρες) ευνοεί τη διείσδυση. Κρατιέσαι από τις γάμπες του, μην πέσετε και χάμω μέσα στο πάθος.

Ανεστραμμένο καρεκλάτο

Α τι πολυτέλεια, υπάρχει και καρέκλα να καθίσετε. Ξεκουμπώστε τα παντελόνια σας- πάλι- βάλ’ τον να κάτσει και κάτσε από πάνω του με την πλάτη. Η συγκεκριμένη στάση απαιτεί την επαρκή ύγρανσή σου, διαφορετικά δεν θα την απολαύσεις στο απόλυτο. Επίσης, θέλει και λίγη προσοχή στην ταλάντωση πάνω- κάτω, δεν θέλει απότομα, ώρα είναι τώρα να πάθει ο παρτενέρ κανένα κάταγμα πέους και να σας βγει η χαρά ξινή.