SEX

Πώς θα ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή μέσα σε μόλις 5 λεπτά

Καυτή, πικάντικη, απ' όλα. Όχι, δεν είναι παραγγελία για πίτσα, αλλά ιδανικά εσύ στο κρεβάτι. Έχω να σου πω κάτι: Δεν γίνεσαι πιο sexy αγοράζοντας ένα ζευγάρι καινούρια εσώρουχα με δαντέλα. Δεν λέω, δουλίτσα κάνουν κι αυτά, τροφή για τα μάτια είναι, αλλά ο αισθησιασμός που τσακίζει κόκκαλα πρέπει να έρχεται από 'κει, δηλαδή από τα μέσα σου. Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει, ο οποίος παίρνει λιγότερο χρόνο από την αναμονή στο ταμείο (τα εσώρουχα που λέγαμε). Κράτα τα λεφτά σου, αν θες να γίνεις πιο ωραία, πιο μοιραία, αλλά δεν ξέρεις πώς να το κάνεις ακολούθα όσο περισσότερο μπορείς τα παρακάτω αποτελεσματικά tips. 

Ανάπνεε βαθιά

Τζάμπα μαθαίνεις τις τεχνικές αναπνοής στο pilates και στη yoga; Εφάρμοσε τις βαθιές αναπνοές και στις πιο προσωπικές σας στιγμές, εκπνέοντας ιδανικά στο αυτί και στο λαιμό του. Η ωραία η ανατριχίλα που λένε. Επίσης, αν θες ο οργασμός σου να είναι πραγματικά δυνατός, την ώρα που κορυφώνεις δοκίμασε να ελέγξεις και πάλι συνειδητά την αναπνοή σου. Αυτό που θα νιώσεις- κι ο παρτένερ σου κατ’ επέκτασιν- θα αξίζει τον κόπο.

Μη μιλάς

Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω στη σχέση αλλά μερικές στιγμές τα στόματα πρέπει να κλείνουν. Ένας άντρας, όταν έχει να αντιμετωπίσει μία γυναίκα που ξαφνικά σταματάει να μιλάει ενώ γενικώς δεν είναι σιωπηλή (και δεν έχει τα νεύρα της), αρχικά αισθάνεται αμηχανία, αλλά γρήγορα νιώθει πως πρέπει να πάρει πρωτοβουλία. Κι αυτό όταν γίνεται με τέτοιον τρόπο βγαίνει πάντα σε καλό. 

Διάβασέ του κάτι

Είναι πιο sexy απ’ ό,τι νομίζεις, φτιάχνει ατμόσφαιρα. Δεν χρειάζεται να είναι Μαρκήσιος Ντε Σαντ το ανάγνωσμα (αν και θα ‘χε πολύ γούστο κάτι τέτοιο). Μπορεί να είναι ένα άρθρο, μερικές γραμμές από το αγαπημένο σου βιβλίο. Φτιάξε φωνή και πες τα. 

Φλέρταρέ τον

Ειδικά αν είστε σε μακροχρόνια σχέση το αυθόρμητο φλερτ είναι κάτι που δεν λες ότι γίνεται και κάθε μέρα (μήνα). Από το να του γκρινιάζεις για το ότι δεν σε “παίζει” πια, δοκίμασε κάτι λιγότερο γκρινιάρικο. Φλέρταρέ τον εσύ. Είτε μ’ ένα μήνυμα, είτε απροειδοποίητα εκεί που κάθεται στον καναπέ και λιώνει, είτε έξω την ώρα που τρώτε. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.  

Δείτε κάτι πονηρό μαζί

Απόψε δεν έχει επεισόδιο Walking Dead, να δείτε κάτι πιο “ζωντανό”. Τα ζευγάρια που βλέπουν αισθησιακές ταινίες, πορνό όπως θες πες το, μαζί, είναι ευτυχισμένα ζευγάρια γιατί κάνουν πιο πολύ σεξ.

Κάνε ασκήσεις Kegel

O κύριος Kegel τα ‘χει πει εδώ και χρόνια. Οι ασκήσεις του βελτιώνουν τις επιδόσεις στο σεξ και αφορούν και τα δύο φύλα. Όπως όλοι οι μύες, έτσι και εκείνοι της μήτρας αν δεν τους γυμνάζεις, χαλαρώνουν. Οι Kegel είναι από τις λίγες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις παντού, χωρίς να σε καταλάβει κανείς. Ενώ λοιπόν δουλεύεις στο γραφείο ή κάνεις δουλειές στο σπίτι, σφίξε τους μυς σου στην ευαίσθητη περιοχή μετρώντας μέχρι το 3 κι επανάλαβε για 10-15 φορές. Γιατί αυτό; Γιατί όσο πιο γυμνασμένοι είναι οι μύες της περιοχής, τόσο πιο έντονα θα βιώνεις το σεξ.

Γίνε πιο ανταγωνιστική

Προκάλεσέ τον να παίξετε κάτι μαζί (χαρτιά; τένις; τάβλι;)και κάνε τα πάντα για να τον κερδίσεις. Μην υποχωρήσεις πουθενά, ν’ανάψουν λίγο τα αίματα μεταξύ σας. Ο νικητής κάνει στον άλλον ό,τι θέλει. 

Κάνε την πρώτη κίνηση (ή όχι)

Μην περιμένεις να σου “ζουζουνίσει” πάλι πρώτος για να κάνετε σεξ. Ξεκίνα το εσύ μια φορά. Αν είσαι εσύ εκείνη που παίρνει την πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα, απλά σταμάτα το και δώσ’ του λίγο χώρο να σολάρει.