SEX

Πού τρελαίνεται ένας άντρας να τον φιλάς (εκτός από τα χείλη);

Δεν είναι (μόνο) το σημείο που φαντάζεσαι. Οι ερωτογενείς ζώνες ενός αρσενικού δεν εξαντλούνται στο προφανές επίμαχο location. Το αντρικό σώμα έχει κι αυτό τις ευαισθησίες του. Αν λοιπόν θες να δεις την τρίχα του να σηκώνεται από χαρά, την ώρα των προκαταρκτικών- αλλά και κατά τη διάρκεια του σεξ, όπου είναι εφικτό, ακούμπησε τα χείλη σου κυρίως στα εξής μέρη του κορμιού του:

Στο αυτί

Μόλις χτύπησες φλέβα χρυσού. Είναι η πιο ερωτογενής ζώνη μετά την πύελο. Το ξέρεις ήδη άλλωστε, είναι unisex. Ψιθύρισέ του κάτι.  

Στο λαιμό

Και στον αυχένα. Φιλάς λαιμό, χαϊδεύεις αυχένα.

Στις ρώγες

Κοίταξε, κάποιοι εκνευρίζονται να τους αγγίζεις/πιπιλάς/δαγκώνεις τις ρώγες γιατί το παίρνουν στραβά (σιγά παιδιά). Όλοι οι υπόλοιποι όμως, που ξέρουν να το χαίρονται, θα σε ευγνωμονούν αιώνια. 

Στην πλάτη

Και συγκεκριμένα κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, η οποία είναι πολύ ευαίσθητη τόσο στο άγγιγμα όσο και στο φιλί. Εστίασε στη μέση του, θα πετάξει σπίθες.   

Στο κάτω μέρος της κοιλιάς

Ξεκινάς από τον αφαλό και κατεβαίνεις. Ελπίζουμε μόνο να μην γαργαλιέται. Η περιοχή της κοιλιάς και προς τα κάτω είναι ιδιαίτερα ερωτογενής καθώς το αίμα ρέει προς τη λεκάνη.