Πόσα λεπτά σεξ θέλει μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη;

Τι διάρκεια πρέπει να έχει η ερωτική επαφή για να νιώσεις πληρότητα;

"Δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο" έλεγε κάποτε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ποια έχει αντίρρηση; Καμία. Χρόνο για σεξ ωστόσο, πρέπει να έχεις. Γιατί τίποτα (σχεδόν) δεν μπορεί να σε ανυψώσει τόσο αποφασιστικά στα ουράνια. Αλήθεια, πόσος χρόνος ορίζει- από ποσοτικής άποψης- το σεξ ως ιδανικό στη γυναικεία ψυχοσύνθεση;

Το βρετανικό site saucydates.com πραγματοποίησε πρόσφατα μία διαδικτυακή έρευνα θέτοντας το ερώτημα "πόσα λεπτά θεωρείτε ότι πρέπει να διαρκεί ιδανικά η ερωτική πράξη"; (χωρίς τα προκαταρκτικά).

Συνολικά στην έρευνα συμμετείχαν 3.836 άτομα. Οι απαντήσεις του γυναικείου δείγματος έβγαλαν κατά μέσο όρο χρόνο 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, το οποίο είναι ένας αξιοπρεπέστατος χρόνος. Κι επειδή μπορεί ν' αναρωτιέσαι τι απάντησαν οι άντρες, δεν θα σ' αφήσω με την απορία: 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, το οποίο σημαίνει πως άντρες- γυναίκες θεωρητικά στον χρόνο τα βρίσκουν.

Στην πράξη, οι συμμετέχοντες από τις απαντήσεις τους κάνουν κατά μέσο όρο 16 λεπτά σεξ, δηλαδή 9 λεπτά λιγότερο από αυτό που θεωρούν ιδανικό χρόνο. Τον καλύτερο χρόνο πετυχαίνουν τα άτομα 30 ετών, σε σχέση με τους νεότερους και τους μεγαλύτερούς τους.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ