Οι άντρες ψήφισαν τις 7 χειρότερες στάσεις στο σεξ

Τα ερωτικά positions στα οποία ο καλός σου παλεύει να βολευτεί (κι ας δείχνει να καλοπερνάει).

Το yourtango ρώτησε τους αρσενικούς χρήστες του ποιες είναι οι στάσεις στις οποίες κάπως ζορίζονται στο σεξ και τον λόγο για τον οποίο πιστεύουν ότι τους συμβαίνει αυτό. Εκείνοι απάντησαν με αρκετή λογική και περίσσεια ειλικρίνεια. Με κάποιες απόψεις ως προς τον "αβόλευτο" κάποιων στάσεων ενδεχομένως να ταυτιστείς, με άλλες θα εκπλαγείς. Κράτα σημειώσεις για το καλό και των δυο σας κι όπου συμφωνείς, μην τον φέρνεις σε δύσκολη θέση, για πολλή ώρα.

Το Reverse Cowgirl

Γιατί: Δεν σε βλέπει

Η ανεστραμμένη καουμπόισσα (η οποία πάνω απ' όλα επιβεβαιώνει πως κάποιες εκφράσεις/ορολογίες δεν πρέπει να μεταφράζονται ΠΟΤΕ) σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι μία στάση που γίνεται αυθορμήτως. Λειτουργεί σαν εναλλακτική όταν κάποια στιγμή έχετε κάνει όλα τα basics και θέλετε να παρατείνετε το session. Κανείς από τους δυο σας όμως, δεν περνάει σούπερ. Ο βασικός λόγος, επικρατεί ένα ασύνδετο. Αυτός κοιτάει την πλάτη σου, τα χέρια του "κρέμονται", δεν ξέρει τι να τα κάνει, εσύ ok, δεν πεθαίνεις, κατέβα από πάνω του, φτάνε.

Το ιεραποστολικό

Γιατί: Θέλει χημεία για να πετύχει

Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ότι το ιεραποστολικό είναι πολύ απολαυστικό αρκεί να αισθάνεται οικειότητα και πεταλούδες στο στομάχι, τα οποία θεωρεί απαραίτητα για να νιώσει χημεία με την παρτενέρ του. Στο one night stand ίσως το αποφύγει.

 

Το Cowgirl

Γιατί: Δεν έχει τον έλεγχο

Η εξήγηση εδώ είναι πως η στάση cowgirl είναι σπουδαία, αρκεί να ξέρει η παρτενέρ πώς να κουμαντάρει το κορμί της. Αν εκείνη δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει αυτό το επαναλαμβανόμενο bumping (ξέρεις τι εννοώ), κανείς δεν θα περάσει καλά.

Στα όρθια

Γιατί: Κουράζεται

Τους ξέρεις δα τώρα. Την αποζητούν τη βολή τους. Το σεξ στα όρθια απαιτεί πολλά για να πετύχει και ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος. Κουράζει, γυμνάζει και θέλει τόλμη, αντοχή και καλή σωματική κατάσταση για να διαρκέσει πάνω από 30''. Οτιδήποτε γίνεται σε λιγότερο χρόνο δεν θεωρείται ολοκληρωμένη στάση.

Η στάση του λωτού

Γιατί: Τη θεωρεί αστεία (εκτός αν είναι yogi)

Είναι γραφικότητα, δεν έχει άδικο. Αλλά μεταξύ μας, η στάση του λωτού δεν τρελαίνει κανέναν άντρα γιατί παραείναι περίπλοκη και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο όφελος. 

To Doggy

Γιατί: Δεν κρατιέται

Τι συμβαίνει εδώ; Η στάση στα 4 του αρέσει τόσο που δύσκολα μπορεί ν' αντέξει πάνω από ελάχιστα λεπτά. Το ξέρουμε ήδη.

 

Το κουτάλι

Γιατί: Ε, βαριέται

Είναι μία από τις πιο τρυφερές ερωτικές στάσεις. Κάποιοι της έχουν μεγάλη αδυναμία και κάποιοι άλλοι κάνουν ότι αγνοούν την ύπαρξή της. Για τους πρώτους δεν έχουμε να πούμε κάτι. Το δεύτερο γκρουπ παραμένει στη στάση κουτάλι για να σου κάνει τη χάρη.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ