SEX

Οι 8 πιο συνηθισμένες αντρικές απορίες γύρω από το σεξ

Είναι μερικά από εκείνα τα ερωτήματα που ταλανίζουν το μέσο αρσενικό, το οποίο καμιά φορά μπορεί και να ντρέπεται να τα θέσει ανοιχτά προς μία γυναίκα ή να το κάνει μεταξύ αστείου και σοβαρού, άρα σε συνθήκες με αρνητικό εκπαιδευτικό πρόσημο. Πρέπει όμως να μάθει κι εκείνος, να ξέρει και να μην έχει απορίες που του στερούν πόντους από το ερωτικό του know how, τον γεμίζουν αμφιβολίες και ίσως στερούν απόλαυση τόσο από εκείνον, όσο κι από σένα. Μάθε λοιπόν σε ποια σημεία "χωλαίνει" συνήθως η αντρική γνώση γύρω από το κεφάλαιο "Σεξ" και σε κάθε ευκαιρία, επιμόρφωνέ τον.

Υπάρχει όριο στον αυνανισμό (μου);

Σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει όριο. Αν ακυρώνεις πράγματα για να κάτσεις σπίτι σου και να επιδοθείς στην πιο μοναχική σου συνήθεια ή προτιμάς έστω και λίγο αυτήν από τη σύντροφό σου, τότε το έχεις υπερβεί. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είσαι εντός (ορίου).

Δηλαδή καμία γυναίκα δεν συμπαθεί το anal sex;

Ερώτηση που βασίζεται σε υπεργενίκευση, δεν είναι σωστή ερώτηση. Ο μόνος τρόπος για να βρεις απάντηση σ’ αυτό είναι να ρωτήσεις ευγενικά εκείνη με την οποία θες να το δοκιμάσεις. Το anal sex ξεκινάει πάντα με ερώτηση.

Πότε πιστεύετε ότι ένας άντρας ολοκληρώνει γρήγορα;

Ο μέσος όρος της σεξουαλικής πράξης είναι 3-7 λεπτά (δεν υπολογίζονται τα προκαταρκτικά). Αν ο κανόνας είναι να μην υπερβαίνετε το τρίλεπτο, τότε ίσως της περάσει από το μυαλό που υπάρχει θέμα πρόωρης εκσπερμάτωσης και μάλλον θα έχει κι ένα δίκιο.

Τελικά το μέγεθος μετράει;

Είναι πολύ υποκειμενικό όλο αυτό. Παίζει ρόλο, αλλά όχι όπως νομίζουν τα περισσότερα αρσενικά. Η μέση γυναίκα προτιμάει ένα μέσο μέγεθος πέους, όχι πολύ μεγάλο, ούτε πολύ μικρό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που θα την κάνει να περάσει καλά στο σεξ. Ναι μεν το μέγεθος είναι παράγοντας, αλλά ανάμεσα σε πολλούς άλλους που εντοπίζονται κυρίως στο μυαλό και όχι ανάμεσα στα πόδια ενός άντρα.

Πώς καταλαβαίνω ότι μία γυναίκα υποκρίνεται οργασμό;

Θα σου έλεγα πως “δεν το καταλαβαίνεις”, αλλά δεν θα το κάνω. Θα είμαι ειλικρινής. Ο μόνος ασφαλής τρόπος για να το διακρίνεις είναι οι θηλές της. Αν δεν σκληραίνουν την ώρα της (υποτιθέμενης) κορύφωσής της, τότε ίσως και να υποκρίνεται. Το κάνει συνήθως για να σε επιβεβαιώσει (έτσι λένε οι έρευνες). Δεν την δικαιολογώ, απλά ενημερώνω.

Οι γυναίκες βλέπουν πορνό;

Αλλάζω λίγο την ερώτησή σου και απαντάω: “Πορνό βλέπουν και οι γυναίκες”; Απάντηση: “Ναι, εννοείται, γιατί όχι”;

Τι προτιμάει να της κάνω ενώ φτάνει σε οργασμό;

Το μόνο σίγουρο είναι πως τη στιγμή εκείνη θέλει να πας με το ρυθμό της, μην κάνεις κάτι άλλο από υπερβάλλοντα ζήλο. Θα σε πάει εκείνη.

Γιατί δεν τελειώνει η παρτενέρ μου; Μήπως φταίω εγώ;

Ναι, όταν δεν φτάνεις σε οργασμό, αγχώνεται γιατί νιώθει πως δεν σε ικανοποιεί. Αν γνωρίζεις το λόγο που δεν ολοκλήρωσες, καλό θα ήταν να του τον αναφέρεις, να ηρεμήσει κι εκείνος. Τον γνωρίζεις, σωστά;