SEX

Οι 5 μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο σεξ

Γιατί τι είναι το σεξ τελικά αν όχι η απόλυτη ένωση με κάποιον που ποθείς; Εντάξει, δεν είναι πάντα τόσο ιδανικά και ρομαντικά τα πράγματα. Μερικές φορές αρκεί η ανάγκη για εκτόνωση ως κίνητρο. Για όλες τις υπόλοιπες όμως, εκείνες που πέφτεις στο κρεβάτι με κάποιον που πραγματικά γουστάρεις και θες να δεθείς, η διείσδυση και τα προκαταρκτικά ναι, είναι βασικά και απαραίτητα, αλλά το bonding έχει κι άλλες προϋποθέσεις, μικρές, υπό την έννοια ότι δεν είναι επιπέδου ο ουρανός με τ' άστρα, αλλά πιο basic. Μην τις υποτιμάς καθόλου.

Αρχικά, απομακρύνετε τα κινητά

Το υπέρτατο distraction δεν έχει απολύτως καμία θέση δίπλα από τον γλουτό σου ή μέσα στην παλάμη του την ώρα που έρχεστε πιο κοντά. Το πιάνετε μόνο αν θέλετε να απαθανατίσετε τη στιγμή ή θέλετε να γυρίσετε sex tape. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι προσβλητικό να ασχολείσαι με το κινητό σου. Συγκεντρωθείτε.

Φώναξε

Κάνετε σεξ, δεν ακούγεται τίποτα. Σιγή ιχθύος, μούγκα κανονική. Ε τι είναι αυτό τώρα; το ευχαριστιέστε δηλαδή; εκφράσου ελεύθερα κι άσε αυτούς τους ακραίους καθωσπρεπισμούς. Μίλα του και βγάλε από μέσα σου αυτό που νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Θες με λέξεις, θες με βογγητά, με άναρθρες κραυγές; ό,τι σου βγαίνει.

Ανάσανε βαθιά

Στο ίδιο μοτίβο και αυτή η αντίδραση. Γενικώς στο σεξ πρέπει να πράττουμε αυθόρμητα. Ανασαίνοντας βαθιά και αισθησιακά και αφήνοντας την αναπνοή σου να ακουστεί- μια αντίδραση που μαρτυρά ότι το απολαμβάνεις- θα ευχαριστήσεις τον παρτενέρ σου, ο οποίος αποκλείεται να μείνει ασυγκίνητος από το γεγονός ότι γουστάρεις αυτό που συμβαίνει.

Απομάκρυνε τα κατοικίδια

Κοιμάστε αγκαλίτσα με τη Μπούμπι το μαλτέζ, κουρνιάζετε στον καναπέ τα 3 σας και κάνετε χαδάκια. Τέλεια, φανταστικά. Την ώρα του σεξ όμως, η Μπούμπι μπορεί να πάει ν’ αράξει στο σπιτάκι της, αντί να χώνεται ανάμεσά σας ή να γλύφει όποια πατούσα προεξέχει από το πάπλωμα. Ε δεν είναι κι ωραίο τώρα να στέκεται το ζωντανό απέναντι από το κρεβάτι και να σας κοιτάει με τα μάτια γουρλωμένα και τη γλώσσα έξω.

Τα μάτια σας ανοιχτά

Αυθόρμητα τα μάτια κλείνουν την ώρα του σεξ, σύμφωνα με μία θεωρία αυτή η αντίδραση χρειάζεται ώστε να κάνουμε focus στην απόλαυση, αλλά δεν είναι κακό να τα ανοίγετε και να κοιτάτε ο ένας τον άλλον βαθιά στον αμφιβληστροειδή. Σύμφωνα με τη νευροεπιστήμη όταν 2 άνθρωποι αλληλοκοιτάζονται από απόσταση 45 εκατοστών, έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλο με ουσιαστικό τρόπο κι αυτό γιατί εγκέφαλος ηρεμεί κι επιτρέπει μια βαθύτερη σύνδεση.