SEX

Οι 5 ερωτικές στάσεις που σαμποτάρουν τον οργασμό σου

Συνήθως οι άντρες προτιμούν τις στάσεις εκείνες όπου μπορούν να έχουν τον έλεγχο της διείσδυσης. Κάποιες από αυτές όμως, δεν είναι κλειτοριδο-κεντρικές (προφανώς και καταλαβαίνεις τι είναι αυτό, αλλά οφείλω να το εξηγήσω, είναι λοιπόν στάσεις που δεν διευκολύνουν ιδιαίτερα την τριβή κι άρα τη διέγερση της κλειτορίδας). Κι από τη στιγμή που το 80% των γυναικών δηλώνουν κλειτοριδικές, κατανοείς πως αφορά πολύ κόσμο αυτό στο οποίο θα επεκταθώ παρακάτω, δηλαδή στις 5 πιο γνωστές στάσεις του σεξ που ναι μεν ιντριγκάρουν και καλό είναι να γίνονται, αλλά όχι και να επενδύεις σ' αυτές για την κορύφωσή σου.

Ιεραποστολικό

Σε μια παρτίδα σεξ δύσκολα τα κορμιά σας δεν θα έρθουν σ’ αυτό το position. Είναι σαν αυθόρμητη αντίδραση, πρώτα θ’ ανέβεις εσύ μετά εκείνος. Η διαφορά είναι όμως πως στο κλασικό ιεραποστολικό, με τα πόδια σου ανοιχτά και λυγισμένα, η τριβή δεν είναι επαρκής για να δεις “αστεράκια”. Τύλιξέ τα πάνω του και ξαναδοκίμασε.   

Ανεστραμμένο cowgirl

Πρέπει να το παλέψεις πολύ, κι εδώ. Δεν εφαρμόζει, δυστυχώς. Μία λύση είναι να πάρεις λίγη βοήθεια από τα χέρια σου, αν ντε και σώνει θες να ολοκληρώσεις όταν δεν τον βλέπεις καν μπροστά σου. 

Στα όρθια

Η πιο κινηματογραφική στάση της πεντάδας, πόσες φορές την έχουμε δει να συμβαίνει στην οθόνη! Φήμες λένε πως μία αληθινή γυναίκα που κατάφερε να έρθει σε οργασμό τυλιγμένη γύρω από τον όρθιο σύντροφό της, κατόπιν λιποθύμησε από την υπερπροσπάθεια. Καμία, ποτέ.

Doggy

Δεν υπάρχει περίπτωση.

 

Στάση κουτάλι

Πολύ βολική και τρυφερή στάση, εκείνος τη λατρεύει, η διείσδυση γίνεται για πλάκα, διανθίζεται με χαδάκια και φιλάκια, αλλά για να φτάσεις στο οργασμό στημένη έτσι πρέπει να παλέψετε για πάαααρα πολλή ώρα κι αν προκύψει θα είναι μία ξεκάθαρα εγκεφαλική αντίδραση αυθυποβολής.