SEX

Οι 5 ερωτικές στάσεις που διευκολύνουν τον γυναικείο οργασμό

Οι έρευνες καταγράφουν ένα ποσοστό της τάξης του 25% το οποίο φτάνει σε οργασμό μόνο με τη διείσδυση. Όλες οι υπόλοιπες γυναίκες δηλώνουν εμμέσως πλην σαφώς κλειτοριδικές, επιβεβαιώνοντας πως η διέγερση της κλειτορίδας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη της κορύφωσής τους όχι μόνο στο σεξ, αλλά και κατά τον αυνανισμό. Ποιες είναι λοιπόν οι στάσεις που ευνοούν το προαναφερόμενο;

Επίπεδο doggy

Στο doggy η κλειτορίδα συνήθως είναι λίγο παραμελημένη. Το επίπεδο doggy, εκείνο που εσύ είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα με τα πόδια είτε καθόλου είτε εντελώς λυγισμένα και παράλληλα στο στρώμα (αν διαθέτεις πραγματική ευλυγισία), ενώ ο παρτενέρ σου βρίσκεται πίσω σου και πάνω σου, είναι μια στάση που θα κάνει την κλειτορίδα σου να “χαρεί”. 

Εσύ από πάνω

Η πιο αγαπημένη γυναικεία στάση, σου δίνει τον έλεγχο των κινήσεων, για τις περισσότερες εκεί έξω είναι συνώνυμη του basic οργασμού, την ξέρεις, την εμπιστεύεσαι. Αν σταθείς κάθετα πάνω του, η στάση λέγεται cowgirl, δηλαδή “καουμπόισσα” (ό,τι μαθαίνεις καλό είναι).

Ιεραποστολικό

Άλλη μία position που επιταχύνει τον οργασμό σου. Φέρε τα πόδια σου σε ορθή γωνία ή γύρω από εκείνον. Αν δεν βλέπεις φως στο τούνελ, βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη σου.

Κουτάλι

Στο spooning βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο πλάι, εκείνος έρχεται από πίσω και με το χέρι του διεγείρει την κλειτορίδα σου, στον ρυθμό που θα του υποδείξεις. Αν σου αρέσει αυτή η στάση ξέρω το λόγο: είναι τρυφερή.

Πεταλούδα

Εκείνος οκλαδόν, εσύ από πάνω τυλιγμένη πάνω του. Η γωνία διείσδυσης ευνοεί γιατί το μόριο του παρτενέρ σου “χτυπάει” το μπροστινό τοίχωμα του κόλπου, ενώ παράλληλα η κλειτορίδα σου τρίβεται στη λεκάνη του.